Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Οι 8 τύποι μαμάδων που θα συναντήσετε στην παραλία

Οι 8 τύποι μαμάδων που θα συναντήσετε στην παραλία

Με πιτσιρίκια, πιτσιλίσματα κι άλλες μαμάδες, η παραλία μπορεί να γίνει είτε το απολύτως διασκεδαστικό μέρος για το καλοκαίρι είτε μια αγχωτική εμπειρία.

Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών σας και τον δικό σας χαρακτήρα διαμορφώνεται και η συμπεριφορά σας στην παραλία. Το σίγουρο είναι ότι σας παρακολουθούν αλλά και παρακολουθείτε άλλες μαμάδες κατά την παραμονή σας εκεί. Θα συναντήσετε λοιπόν οχτώ διαφορετικούς τύπους μαμάδων. Εσείς ποιος τύπος είστε;

Η αγχωμένη μητέρα

Είναι εκείνη που νταντεύει ένα μωρό και κυνηγάει ένα νήπιο από πίσω. Προσπαθεί να καταλάβει αν τελικά η ιδέα της να έρθει στην παραλία ήταν καλή ή κακή (ο σύζυγός της την συμβούλεψε να επανεξετάσει το σχέδιο πολλές φορές.) Στο τέλος και αφού περάσει δύο ώρες κυνηγώντας ένα μικρό παιδί ενώ το μωρό προσπαθεί να την βγάλει το μαγιό, συνειδητοποιεί ότι δεν ήταν καλή ιδέα.

Η άνετη μητέρα

Εκείνη κάθεται σε μια ξαπλώστρα και διαβάζει απορροφημένη το βιβλίο της. Το μόνο που της αποσπά την προσοχή είναι ίσως το παγωμένο τσάι που εξαντλείται. Τα παιδιά της είναι δεινοί κολυμβητές και απολαμβάνουν το κολύμπι με τους φίλους τους. Όταν χρειαστεί θα την ενοχλήσουν ίσως για κανένα σνακ ή νερό. Είναι το πρότυπο που έχουν όλες οι μαμάδες.

Η καλά οργανωμένη μητέρα

Μήπως χρειάζεστε αντηλιακό, μπρατσάκια, παιχνίδια, πάνες, γυαλιά, επιπλέον πετσέτες ή φουσκωτή πισίνα; Αυτή η μαμά με χαρά θα σας δανείσει ότι χρειαστεί. Είναι επίσης εκείνη που έχει στο ψυγείο της σάντουιτς, κουτιά χυμών και νεράκια για όλους!

Η γυμνασμένη μητέρα

Μπορεί να περνάει δύσκολα τους προηγούμενους εννέα μήνες του χρόνου κάνοντας αδιάκοπα γυμναστική αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αναδείξει το εκπληκτικό σώμα της στο μικροσκοπικό μπικίνι. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράσετε τη ζήλια σας!

Η μητέρα ναυαγοσώστρια

Δεν τρελαίνεται για μια βουτιά αλλά δεν εμπιστεύεται τα παιδιά της και φυσικά δεν πρόκειται να τα αφήσει στην τύχη τους. Θα την βρείτε να στέκεται όρθια στην ακτή σαν άγρυπνος φρουρός. Αυτό που βλέπετε να κρέμεται δεν είναι κολιέ, αλλά σφυρίχτρα ασφαλώς!

Η μητέρα λάτρης του ήλιο

Ο μόνος λόγος που έρχεται στην παραλία είναι για να μαυρίσει. Όπως και η γυμνασμένη μητέρα έτσι κι εκείνη πιθανότατα θα φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ελάχιστο αντηλιακό. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, θα είναι σχεδόν σοκολατένια!

Η υπερπροστατευτική μητέρα

Αυτή η μαμά πιστεύει στην εφαρμογή αντηλιακού SPF 50+ όσο το δυνατόν συχνότερα. Θα την δείτε να κυνηγάει τα παιδιά της, τα οποία ασφαλώς φοράνε μαγιό που προστατεύουν από τον ήλιο, καπέλο και παπούτσια στο νερό, για να ανανεώσει το αντηλιακό. Διαφορετικά θα την βρείτε να κάθεται κάτω από μια ομπρέλα.

Η βιαστική μητέρα

Προσπαθεί ανεπιτυχώς να πείσει τα παιδιά της να φύγουν …από την ώρα που ήρθαν! Είναι εκείνη που φωνάζει στην παραλία και απειλεί πώς αν δεν φύγουν τώρα, δεν θα ξανάρθουν για μπάνιο. Φυσικά και την επόμενη μέρα θα την βρείτε στην ίδια θέση.

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr