Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Jehuda Devir: Η καθημερινότητα με ένα μωρό κι ένα νήπιο – Απίθανα σκίτσα

Ο Jehuda Devir, aka Jude Devir στα social media, είναι ένας από τους πιο δημοφιλής σκιτσογράφους ανά τον κόσμο. Ο καλλιτέχνης έγινες γνωστός όταν μέσα από τις δημιουργίες του άρχισε να περιγράφει απλές καθημερινές στιγμές του ίδιου και της συντρόφου του, Maya. Τα σκίτσα του, χιουμοριστικά και ειλικρινή, έκαναν πολλές γυναίκες και άντρες να ταυτιστούν και σήμερα οι διαδικτυακοί του ακόλουθοι στο Instagram ξεπερνούν τα 5,5 εκατομμύρια.

Οι δημιουργίες του graphic designer στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ακολουθούν την πορεία της δικής του ζωής. Όταν ήταν έγκυος η σύντροφός του, στα σκίτσα του περιέγραφε με χιουμοριστικό τρόπο πώς βίωνε ο ίδιος την επικείμενη γέννηση της κόρης τους….

… ενώ όταν πια αυτή γεννήθηκε, στις δημιουργίες του αποτύπωνε πώς είναι το πρώτο διάστημα στο σπίτι με ένα μωρό, κάνοντας πολλούς ακόμα νέους γονείς να ταυτιστούν.

skitsa jude devir 12

Μερικούς μήνες πριν ο Jehuda Devir ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς. Οι μήνες πέρασαν και το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε το περασμένο Απρίλη.

Έκτοτε, ο graphic designer δημιουργεί σκίτσα για τη νέα καθημερινότητα στο σπίτι με δύο πλέον παιδιά, ένα μωρό κι ένα νήπιο, την μικρή Ariel.

skitsa jude devir 6

Δείτε ακόμα περισσότερες δημιουργίες του στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή