Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Αυτά τα ζευγάρια τα δένει ένας αόρατος δεσμός

Και αυτό το «κάτι» πολλές φορές δεν μπορεί να εξηγηθεί με λόγια. Το καταλαβαίνεις, όταν βρίσκεσαι κοντά τους ή ίσως αν ανήκεις κι εσύ σε ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε. Τα ζευγάρια αυτά είναι λες και… γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλο. Παρότι όλες οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά, κόπο και αφοσίωση, τα ζώδια αυτά, όταν συναντηθούν, έχουν μια πιο… εύκολη κατάσταση να διαχειριστούν.

ΖΥΓΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ζυγός και ο… «γείτονάς» του, ο Σκορπιός, είναι άτομα αρκετά ήρεμα θα λέγαμε, σχετικά ντροπαλά (όσο κι αν δεν το πιστεύεις) και θεωρούνται εσωστρεφή. Μην κοιτάς που ο Ζυγός το «παίζει» ανοιχτός. Κατά βάθος, δεν «ανοίγεται» εύκολα, γι’ αυτό και έχει πολλούς γνωστούς, αλλά λίγους φίλους. Και τα δυο είναι άτομα ρομαντικά, συναισθηματικά και «μιλάνε με τα μάτια» πολλές φορές. Άσε που ο Ζυγός μπορεί να έχει στον χάρτη του πλανήτες στον Σκορπιό και ο Σκορπιός από την πλευρά του πλανήτες στον Ζυγό. Αυτό τους κάνει να νιώθουν μεγαλύτερο δέσιμο και κατανόηση.

ΙΧΘΥΕΣΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αυτό το ζωδιακό ζευγάρι «μιλάει» το συναίσθημα. Είναι λες και «κυλάει στις φλέβες» του. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει περισσότερο είτε τον Ιχθύ, είτε τον Καρκίνο, παρά μόνο ο ένας τον άλλο. Είναι ζώδια του νερού και μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία. Έχουν και οι δυο απίστευτο ένστικτο και πραγματικά ξέρουν τι θέλουν πριν καν ανοίξουν το στόμα τους. Επίσης, έχουν αυτό που λέμε την… «έκτη αίσθηση». Ο έρωτάς τους θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «από άλλο κόσμο». Οι δυο τους ζουν μαγικές στιγμές όταν είναι μαζί και νιώθουν ένα μοναδικό δέσιμο.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣΚΡΙΟΣ

Φωτιά, πάθος, ένταση, ελευθερία, ανεξαρτησία, ταξίδια, ρίσκο, αδρεναλίνη… Πόσες ακόμα λέξεις να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε όλα όσα ενώνουν αυτά τα δυο ζώδια; Όταν οι ματιές τους συναντηθούν για πρώτη φορά, νιώθουν σαν να… «κύλησε ο τέντζερης και να βρήκε το καπάκι». Ο Κριός και ο Τοξότης αισθάνονται σαν «αδερφές ψυχές» που πάντα έψαχνε η μια την άλλη. Έχουν τόσα πολλά κοινά στοιχεία, περνάνε τόσο καλά μαζί τόσο στην σχέση, όσο και στο… κρεβάτι και ο έρωτάς τους είναι γραφτό να κρατήσει!

ΔΙΔΥΜΟΙΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την σχέση αυτή θα την χαρακτηρίζαμε… «εγκεφαλική». Κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις υψηλές νοητικές απαιτήσεις που έχουν ο Δίδυμος και ο Υδροχόος από το ταίρι τους. Τα άτομα αυτά δίνουν πολύ μεγάλη βάση στο χιούμορ, την εξυπνάδα, την ευστροφία, την αντίληψη και την καινοτομία. Ο Δίδυμος κάνει τον Υδροχόο να λάμπει και εκείνος «καθοδηγεί» τον Δίδυμο στη ζωή. Φέρνουν ισορροπία ο ένας στον άλλο και δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά.

Διάβασε επίσης:

5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, αν βγαίνεις με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο

Οι 5 άντρες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού καλύτερα να παραμείνουν… στο παρελθόν σου


Πηγή