Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Mωράκια ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και παίρνουν τις πιο αστείες πόζες

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι νέοι γονείς προσλαμβάνουν επαγγελματίες φωτογράφους για να φωτογραφίσουν το νέο μέλος της οικογένειας. Οι φωτογραφήσεις μωρών -και ειδικά νεογέννητων-είναι πολύ δημοφιλής και έχουμε δει πολλά υπέροχες φωτογραφίες μωρών να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Eweliny είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις νεογέννητων. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν λόγω των ιδιαίτερων στιγμών που αποτυπώνουν, αλλά και την υπέροχη ατμόσφαιρα  και χρώματα.

Πολλές από αυτές τις ανεβάζει στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram και οι αναρτήσεις της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.  Με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει μωράκια σε διάφορες πόζες, τις απίθανες γκριμάτσες τους αλλά και τις πρώτες τρυφερές στιγμές με τους γονείς τους.

Από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες της είναι αυτές με μωράκια που ποζάρουν αυθόρμητα σε διάφορες πόζες. Οι γκριμάτσες τους είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί και θα το διαπιστώσετε και εσείς.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @fotografie_eweliny




Πηγή