Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο χωρισμός με αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού είναι επεισοδιακός

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν άνθρωπο, εκτός αν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η σχέση που έχει φθαρεί και δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα από τις δυο πλευρές. Κάποιες γυναίκες πληγώνονται, νιώθουν να μπήγεται μαχαίρι στη καρδιά τους και ο πόνος τις παλαβώνει, με αποτέλεσμα να χωρίζουν πολύ άσχημα. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα είναι γνωστή για τη φλόγα της, που φουντώνει γρήγορα και το ίδιο γρήγορα σβήνει. Αυτό ακριβώς γίνεται και κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού. Χάρη στον Άρη, τον κυρίαρχο πλανήτη του συγκεκριμένου ζωδίου, που σχετίζεται τόσο με το πάθος, όσο και με την επιθετικότητα, βγαίνει κατευθείαν στην επίθεση και η διάλυση της σχέσης της φαίνεται σαν ήττα. Οποιοδήποτε είδος “απώλειας” είναι χτύπημα για την υπερηφάνειά της και εννοείται ότι δε θα την καταπιεί εύκολα. Ευτυχώς, ο θυμός της δεν κρατάει πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τη γυναίκα Σκορπιό σε καμία περίπτωση ο χωρισμός δεν είναι εύκολος, αντίθετα θα εξοργιστεί πάρα πολύ, γιατί θα το θεωρήσει ως προδοσία και θα αρχίσει τις φωνές και τα βρισίδια. Αν συνυπολογίσουμε και τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Πλούτωνα, που σχετίζεται με τη δύναμη και την απολυτότητα, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η απογοήτευσή της για το ότι χάνει τον έλεγχο μπορεί να την κάνει να εκραγεί. Κατά βάθος, το μόνο που θέλει είναι μια σχέση με κάποιον, ικανό για να εμπιστευτεί και να βασιστεί, οπότε όταν απορρίπτεται (γιατί έτσι νιώθει), αντί να δεχτεί τον πόνο, το μόνο που σκέφτεται είναι η εκδίκηση. 

❤ Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν πρόκειται να χωρίσετε έναν καρκίνο, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα νύχια αυτού του καβουριού. Για αυτό το ευαίσθητο στο νερό νερό σημάδι, το να διαλύεται με αισθήσεις είναι η μεγαλύτερη προδοσία που είναι γνωστή στην ανθρωπότητα. Πιθανότατα να έχουν πληγεί στο παρελθόν και μάλλον δεν ήταν εύκολο για αυτούς να ανοίξουν πρώτα κάποιον νέο. Αυτό, φυσικά, δεν είναι δικό σας λάθος, και δεν αξίζετε τον θυμό του Καρκίνου για αυτό. Να είστε προετοιμασμένοι για να χτυπήσουν με σκληρά λόγια. Οι πιθανότητες είναι ότι θα κρατήσουν μνησικακία για αρκετό καιρό.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι της παλιάς σχολής και πιστεύουν στο «για πάντα μαζί»

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

 


Πηγή