Δευτέρα , 3 Αύγουστος 2020
Παιδιά συναντούν για πρώτη φορά τα αδέλφια τους

Παιδιά συναντούν για πρώτη φορά τα αδέλφια τους

Ένα μοναδικό φωτογραφικό αφιέρωμα σε παιδιά που συναντούν για πρώτη φορά τα αδερφάκια τους και έχουν ζωγραφισμένα στα προσωπάκια τους συναισθήματα αγάπης, ενθουσιασμού και απορίας!

Στο νοσοκομείο


Το νοσοκομείο είναι ένα μυστήριο και περίεργο μέρος για παιδιά αλλά όταν φτάνει η στιγμή να γνωρίσουν το μωρό, όλα εξαφανίζονται! Είναι μια μαγική στιγμή!

Ο ενθουσιασμός για το νέο μέλος


Για την «Μεγάλη Αδερφή» είναι μια σπουδαία μέρα!

Για πρώτη φορά μωρό στην αγκαλιά


Όταν η μαμά και ο μπαμπάς επιτρέπουν στα μεγαλύτερα αδέλφια να κρατήσουν ένα νεογέννητο μωράκι στην αγκαλιά τους, αυτομάτως αισθάνονται πιο υπεύθυνα!

Μικροσκοπικά χεράκια και ποδαράκια


Τα ποδαράκια και τα χεράκια του μωρού είναι συναρπαστικά. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πόσο μικροσκοπικά μπορεί να είναι κατά τη γέννηση, αλλά έτσι είναι!

Οι άντρες της οικογένειας


Τους φαντάζεστε σε μερικά χρόνια από σήμερα;

Φιλάκι από τον Μεγάλο Αδερφό


Ο μεγάλος αδερφός έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο του! Μια πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία!

Το πρώτο χαμόγελο


Μοιάζει να είναι απίστευτο αλλά αυτό το νεογέννητο μωράκι χαμογελάει! Είναι μια έκπληξη για όλους, αλλά το βλέμμα της μεγαλύτερής του αδερφής τα λέει όλα!

Ένας για όλους και όλοι για έναν


Σε αυτό το σπίτι σε λίγο καιρό θα γίνεται…χαμός!

Να χαρώ ή να μη χαρώ;


Είναι φυσιολογικό να είναι σκεπτικός κανείς. Όπως και να το κάνουμε δεν προστίθεται και κάθε μέρα νέο μέλος στην οικογένεια…Κάποιοι χρειάζονται τον χρόνο τους για να το συνειδητοποιήσουν!

Μικρά χεράκια γύρω από το μωρό


Αυτό το αγοράκι κρατάει το αδερφάκι του με τη βοήθεια της μαμάς αλλά αυτό που μας εκπλήσσει είναι η απίστευτη ομοιότητα που έχουν όλοι μεταξύ τους!

Πηγή: baby.gr