Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Παράλογες έως γελοίες οι απαιτήσεις της Sharon Stone»

«Παράλογες έως γελοίες οι απαιτήσεις της Sharon Stone»

Σκηνοθέτης κατηγορεί την ηθοποιό για παράλογη συμπεριφορά

Για παράλογες απαιτήσεις της Sharon Stone που έφταναν στα όρια της γελοιότητας, μίλησε ο Ιταλός σκηνοθέτης, Pupi Avati, που συνεργάστηκε με την χολιγουντιανή ηθοποιό στην νέα του ταινία «Golden Boy».

«Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο δύσκολο θα ήταν το να συνεργαστώ μαζί της. Οι απαιτήσεις της άγγιζαν τα όρια της γελοιότητας, ενώ ρωτούσε ντροπιαστικά πράγματα για την Ιταλία, όπως το αν είναι μία χώρα του Τρίτου Κόσμου. Θέλω να σας πω, ότι έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα στην Ιταλία» είπε ο Avati, σε πρόσφατη συνέντευξη του, στο Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος, όταν η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, είδε ένα τηλεοπτικό συνεργείο, εγκατέλειψε τη σκηνή:

«Ύστερα ο αδερφός μου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ της, στο Λος Άντζελες. Όπως μας ενημέρωσε, δεν μπορούσε να επιστρέψει στη σκηνή, εάν δεν έφευγε το συνεργείο. Έτσι και έγινε και εκείνη εμφανίστηκε στο γύρισμα, σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Το πιο παράλογο ήταν, ότι προτίμησε να τηλεφωνήσει στις Η.Π.Α και να κλειστεί σε ένα αυτοκίνητο από το να έρθει και να μας το ζητήσει ευθέως» είπε.

Η απάντηση της ίδιας της ηθοποιού, δόθηκε μέσα από τον εκπρόσωπο τύπου της, με ένα email: «Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Η κυρία Stone είναι επαγγελματίας».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr