Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι μπαμπάς είσαι!

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι μπαμπάς είσαι!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είδους πατέρας είστε σύμφωνα με την αστρολογία και το ζώδιο σας;

Με δεδομένο αυτό, δείτε πώς το ζώδιο σας επηρεάζει την ανατροφή που δίνετε στα παιδιά σας και πώς διαμορφώνεται η μεταξύ σας σχέση.

Κριός (Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Ένας πατέρας Κριός θέλει τα παιδιά του να έχουν ό, τι δεν είχε εκείνος και να επιτύχουν σε όλους τους τομείς. Γίνεται αυστηρός μόνο εάν έχει…κόρη!

Ταύρος (Απρίλιος 20 – Μάιος 20)

Οι μπαμπάδες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου είναι χαλαροί και ήρεμοι. Δεν αγχώνουν τα παιδιά τους και είναι πολύ υποστηρικτοί, γενναιόδωροι και υπεύθυνοι. Σε περίπτωση όμως που θυμώσουν μπορεί να γίνουν τρομακτικοί ειδικά πάνω σε θέματα πειθαρχίας αλλά τους περνάει γρήγορα ο θυμός επειδή έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ!

Δίδυμοι (Μάιος 21 – Ιούνιος 20)

Οι Δίδυμοι μπαμπάδες συχνά απορροφώνται από την δουλειά τους και δεν έχουν και πολύ χρόνο να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Όταν όμως το κάνουν αφιερώνονται εξ’ ολοκλήρου και γίνονται κι εκείνοι μικρά παιδιά. Είναι πολύ επικοινωνιακοί και υπομονετικοί και μπορούν να διαβάζουν το ίδιο παραμύθι ξανά και ξανά!

Καρκίνος (Ιούνιος 21 – Ιούλιος 22)

Οι μπαμπάδες που ανήκουν στον αστερισμό του καρκίνου είναι πολύ τρυφεροί και δεν παραπονιούνται ποτέ στα παιδιά για αγγαρείες. Αν και είναι λίγο κυκλοθυμικοί, έχουν καρδιά μικρού παιδιού και γίνονται χαλί για τα παιδιά τους.

Λέων (Ιούλιος 23 – Αύγουστος 22)

Οι Λέοντες είναι αυστηροί και απαιτητικοί μπαμπάδες, αλλά κάνουν ό, τι καλύτερο δυνατόν για να παρέχουν στην οικογένειά τους μια καλή και άνετη ζωή. Είναι επίσης εξαιρετικά προστατευτικοί και ποτέ δεν θα προδώσουν την εμπιστοσύνη των παιδιών τους.

Παρθένος (Αύγουστος 23 – Σεπτέμβριος 22)

Οι Παρθένοι πατεράδες δεν εκδηλώνουν με λόγια την αγάπη τους αλλά θα βρουν άλλους τρόπους για να την εκφράσουν και αφιερώνουν πολύ χρόνο  στα παιδιά τους. Επειδή είναι νευρικοί και τελειομανείς θέλουν τα παιδιά τους να είναι πρώτοι σε όλα!

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτώβρης 22)

Ο μπαμπάς που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού έχει ισχυρό το αίσθημα του δικαίου μέσα του με αποτέλεσμα να δίνει εύκολα τιμωρίες στα παιδιά του. Είναι πάντως πολύ στοργικός, συναισθηματικός και δοτικός!

Σκορπιός (Οκτώβριος 23-Νοέμβριος 21)

Οι Σκορπιοί μπαμπάδες αποπνέουν ανδρισμό και δύναμη και δεν φοβούνται να τα χρησιμοποιήσουν όταν πρόκειται για την πειθαρχία των παιδιών τους. Είναι πιστοί και θέλουν να είναι πάντα κοντά στα παιδιά και την οικογένειά τους.

Τοξότης (Νοέμβριος 22 – Δεκέμβριος 21)

Οι Τοξότες είναι από μόνοι τους παιδάκια που δεν μεγαλώνουν ποτέ, γεγονός που τους καθιστά πραγματικά διασκεδαστικούς και χαρούμενους γονείς. Αν και σε αυτούς τους μπαμπάδες δεν αρέσει να περνούν τον χρόνο τους με τα παιδιά τους όταν είναι μωρά, αργότερα όταν μεγαλώσουν θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Αιγόκερως (Δεκέμβριος 22-Ιανουάριος 19)

Οι Αιγόκεροι μπαμπάδες είναι παραδοσιακοί από τη φύση τους και θέλουν τα παιδιά τους να είναι καλοαναθρεμμένα και ευγενικά. Είναι αυστηροί και αυταρχικοί και προτιμούν να δείχνουν την αγάπη τους με πράξεις και όχι με λόγια.

Υδροχόος (Ιανουάριος 20 – Φεβρουάριος 18)

Οι Υδροχόοι μπαμπάδες είναι πραγματικά πολύ καλοί στον ρόλο τους!  Επειδή είναι ανυπόμονοι θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν γρήγορα για να κάνουν πράγματα μαζί και πάντα περνάνε αρκετό χρόνο μαζί τους. Γίνονται αυστηροί μόνο όταν χρειάζεται και θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα!

Ιχθείς (Φεβρουάριος 19 έως Μάρτιος 20)

Οι Ιχθύες είναι σιωπηλοί από την φύση τους αλλά ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να κάνουν πολλούς φίλους και να έχουν κοινωνική ζωή. Είναι πολύ αφοσιωμένοι μπαμπάδες και συναισθηματικά δεμένοι με τα παιδιά τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στα αισθήματα και εκφράζουν με λόγια τρυφερά την αγάπη τους προς τα παιδιά τους.

 

Πηγή: baby.gr