Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Sexy εσώρουχα για μαμάδες

Sexy εσώρουχα για μαμάδες

Επειδή κάθε μαμά και μέλλουσα μαμά αξίζει να αισθάνεται sexy τώρα που πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι ευκαιρία να ανανεώσετε την συλλογή με τα εσώρουχα σας.

Παρουσιάζουμε λοιπόν μερικά από τα πιο όμορφα εσώρουχα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ακόμα κι αν θηλάζετε θα σας βολέψουν και θα σας κολακέψουν!

Νεγκλιζέ

Διατηρήστε την κομψότητά σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με αυτό το άνετο νεγκλιζέ στο γλυκό χρώμα ροζ. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο μαιευτήριο.

 

Νυχτικό

Ένα νυχτικό που θα θέλετε να το φοράτε κάθε βράδυ (ίσως και κατά τη διάρκεια της ημέρας)  είναι αυτό το κόκκινο της εταιρείας Belabumbum. Όλες οι μαμάδες θα αισθανθείτε απίστευτα sexy με αυτό τη 14η Φλεβάρη.

 

Sexy mama

Φορώντας το sexy σουτιέν της εταιρίας Le Mystère, έτσι ακριβώς θα αισθανθείτε: μυστήρια και σέξι. Με δαντέλα που είναι λεπτή και ελαφριά αλλά αποπνέει πολυτέλεια και ενίσχυση στο στήθος, με ένα κλιπ είναι εύκολο να το βάλει κανείς αλλά …και να το βγάλει!

 

Ρόμπα

Η ρόμπα Colette Ruffle της εταιρείας Belabumbum είναι άνετη και σέξι. Θα σας κρατήσει ζεστή, άνετη και κομψή στο σπίτι και στο μαιευτήριο. Ειδικά σχεδιασμένη για την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για μετά. Ένα τέλειο δώρο για το baby shower,  το μαιευτήριο ή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

 

Όταν το κλειδί είναι η άνεση…

Αν φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σας πετυχαίνει στην 35η εβδομάδα της κύησης το πιθανότερο θα είναι να σκέφτεστε «άντε να περάσει κι αυτό!» Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεστε και να πιέζετε τον εαυτό σας για το αν φαίνεστε σέξι. Το καλύτερο είναι να βάλετε άνετες πυτζάμες και θα δείχνετε υπέροχη!

 

Η σικ λύση για …την ακράτεια!

Όσες μανούλες έχετε ήδη γεννήσει ξέρετε ότι η ακράτεια μετά τον τοκετό μπορεί να είναι ένα δυσάρεστο επακόλουθο. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι υπάρχει μια  σουπερ σέξι  λύση! Η σειρά Dear Kate περιλαμβάνει εσώρουχα που σχεδιάστηκαν γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αφού περιλαμβάνουν ενσωματωμένη επένδυση για την καταπολέμηση της ακράτειας. Ρίξτε μια ματιά στα σλιπ, κορμάκια και λαστέξ που κυκλοφορούν.

 

Casual πάνω απ’ όλα

Η σουηδική μάρκα Boob Design προτείνει άνετα, θηλυκά και χαριτωμένα σουτιέν θηλασμού. Διαθέτει απλό άνοιγμα με το ένα χέρι του κλιπ για μεγαλύτερη ευκολία στο θηλασμό.

 

 

Πηγή: baby.gr