Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Tips για μαμάδες: 5 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε την λακ των μαλλιών

Η λακ μαλλιών είναι ένα αγαπημένο προϊόν για πολλές γυναίκες. Κρατάει το χτένισμα άθικτο για ώρες και βάζει φύτρες και τρίχες που φριζάρουν στη… θέση τους.

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά λακ στα μαλλιά μας; Τι απαντούν οι ειδικοί

Σύμφωνα με τους hair experts, η λακ και τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο styling μαλλιών, δεν φαίνεται να βλάπτουν την τρίχα των μαλλιών. Θα πρέπει ωστόσο να χρησιμοποιούνται με σύνεση και καλό είναι να αποφεύγετε τις λακ που περιέχουν αιθανόλη.

Πέντε εναλλακτικές χρήσεις της λακ των μαλλιών που δε γνωρίζατε

Για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας σταθερό

Εάν θέλετε να μείνει το μακιγιάζ σας άθικτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ψεκάστε προς τα πάνω με λίγη λακ και στη συνέχεια σηκώστε το κεφάλι σας ώστε να πέσει η λακ στο πρόσωπό σας.

Για να γυαλίσετε τα παπούτσια σας

Κάντε τα δερμάτινα παπούτσια σας να γυαλίζουν σαν καινούρια, ψεκάζοντάς τα με λίγη λακ. Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Για να διατηρήσετε τα λουλούδια στο βάζο φρέσκα για περισσότερο διάστημα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε τα κοτσάνια των λουλουδιών σας στο κάτω μέρος, πριν τα βάλετε στο βάζο με το νερό.

Στο καλσόν σας που έχει φύγει πόντος

Εάν σας έχει φύγει πόντος από το καλσόν, με λίγη σπρέι θα αποφύγετε το περαιτέρω σκίσιμο.

Για να καθαρίσετε ρούχα και καναπέδες από τις τρίχες των κατοικίδιων

Πάρτε ένα καθαρό και στεγνό πανί και ψεκάστε το με λίγη λακ. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τους καναπέδες, τα ρούχα σας και όποια άλλη υφασμάτινη επιφάνεια θέλετε από τις τρίχες των κατοικίδιών σας.

Πηγή: prima.co.uk


Πηγή