Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Katikies αναθέτει στον Έκτορα Μποτρίνι τη γευστική εμπειρία των επισκεπτών

Ο κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος Katikies ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του.

Το 2021 ο διάσημος σεφ ανέλαβε την εμβληματική Σελήνη, ένα κατά κοινή παραδοχή γαστρονομικό και πολιτιστικό ορόσημο της Σαντορίνης, δίνοντας νέα ζωή στο ιστορικό εστιατόριο. Παράλληλα, το πολυβραβευμένο εστιατόριο Botrini’s έχει ήδη βρει το κυκλαδίτικο «σπίτι» του στο ομορφότερο σημείο του εμβληματικού ξενοδοχείου Katikies Santorini. Το εντυπωσιακό Katikies Kirini, χτισμένο σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Οίας, αποκτά ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο. Το Thirasia, βαφτισμένο φυσικά από το μικρό ηφαιστιογενές νησάκι που απλώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, θα έχει μεσογειακό ταπεραμέντο αλλά και σαφείς ιταλικές κατευθύνσεις με έμπνευση από τη δεύτερη πατρίδα του σεφ και τις μαγειρικές παραδόσεις της Τοσκάνης. Το πανέμορφο Katikies Chromata ανανεώνει το εντυπωσιακό εστιατόριο Chroma, στρέφοντάς το προς την ψαγμένη μεσογειακή κουζίνα, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στο ψάρι και τους θησαυρούς της θάλασσας. Το πολυτελές Katikies Mykonos φυσικά και δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στη νέα γαστρονομική εποχή με ιδιαίτερες εκπλήξεις και μοναδικά concept.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από αυτή τη σεζόν, επίσης, όλα τα ξενοδοχεία και τα resorts του ομίλου σε Σαντορίνη και Μύκονο θα μοιράζονται το ίδιο, λαχταριστό signature Katikies πρωινό, αλλά και ένα all-day a la carte μενού με μοναδικά γευστικά στοιχεία, σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Έκτορα Μποτρίνι και πάντα σε συνάρτηση με τα υψηλά γαστρονομικά στάνταρ του brand Katikies. Ανάμεσα στις συναρπαστικές επιλογές του ολοκαίνουριου signature μενού, οι επισκέπτες θα συναντήσουν και μία απρόσμενη κατηγορία που τιτλοφορείται OMA και, όπως είναι σαφές και από το όνομά της, αποτελεί μία ωδή στην απλότητα και την καθαρότητα των γεύσεων, στην εντοπιότητα και την εποχικότητα των πρώτων υλών, στη μικρότερη δυνατή -αλλά κομβική- παρέμβαση από το μαγειρικό χέρι, που θα μετατρέψει τα ολόφρεσκα δώρα της ελληνικής γης και θάλασσας σε μικρές μαγικές στιγμές συμπυκνωμένης απόλαυσης για τον ουρανίσκο.

«Στα περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας μας θέτουμε πάντα τον επισκέπτη μας και την εμπειρία του μαζί μας στο επίκεντρο της ύπαρξης και της δράσης μας. Θέλουμε ο κάθε φιλοξενούμενος να φεύγει από εδώ, όχι απλά απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά πραγματικά χαρούμενος. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό διερωτόμαστε διαρκώς, «Τι θα ήθελα εγώ
από τις διακοπές μου σε ένα resort του δικού μας επιπέδου;», και τολμώ να πω πως η κορυφαία γευστική εμπειρία καταλαμβάνει σχεδόν πάντα τις πρώτες θέσεις στις απαντήσεις μας. Ως εκ τούτου με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του στην οικογένειά μας, καθώς είμαι απόλυτα βέβαιος πως το μοναδικό ταλέντο, ο επαγγελματισμός και οι αδιαπραγμάτευτες αξίες του θα μας βοηθήσουν να προσφέρουμε μία ακόμη υψηλότερη εμπειρία φιλοξενίας στο εκλεκτό κοινό μας», δήλωσε ο κ. Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής των Katikies Hotels.

«Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γινόμαστε μέρος της ιστορίας του Ομίλου Katikies, καθώς αισθάνομαι πως η δημιουργική μου φιλοσοφία, την οποία υπηρετώ με απόλυτη προσήλωση σχεδόν ολόκληρη τη ζωή μου, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα υψηλότατα ποιοτικά στάνταρ του συγκεκριμένου brand. Το νησί της
Σαντορίνης προσφέρει αμέτρητους κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς, τους οποίους και σκοπεύω να αξιοποιήσω στο έπακρο, σχεδιάζοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τον επισκέπτη μας και προσφέροντάς του την αληθινή γεύση της Ελλάδας και της Μεσογείου στο πιάτο του», δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ και επιχειρηματίας κ. Έκτορας Μποτρίνι.


Πηγή