Πέμπτη , 15 Μάιος 2025

Συνταγή για κοκκινιστό κριθαράκι, έτοιμο σε 10 λεπτά -«Μαμαδίστικο», χορταστικό και πανεύκολο

Ένα από τα πιο εύκολα φαγητά είναι χωρίς καμιά αμφιβολία το κριθαράκι.

Το ζυμαρικό που μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, είναι τόσο λαχταριστό που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, πόσο μάλλον όταν σερβίρετε ζεστό, με τριμμένο τυρί και λίγο πιπέρι.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τσιγαρίσετε σε ένα βαθύ τηγάνι τα λαχανικά σας και να αφήσετε το κριθαράκι να μαγειρευτεί για περίπου 10 λεπτά.

Δείτε τη συνταγή για το κριθαράκι, στο Bovary.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Η Αντζελα Γκερέκου έγραψε βιβλίο με συνταγές της γιαγιάς της -Κερκυραϊκή παστιτσάδα, σοφρίτο, γλυκό κουμ κουάτ

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις γνώριμες γεύσεις της ζωής μου, τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, …

Daily-News.GR