Κυριακή , 15 Δεκέμβριος 2019

Τα 5 υλικά που πρέπει απαραιτήτως να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα

Είναι γεγονός πως κανείς δεν κάνει το μαγείρεμα να μοιάζει τόσο εύκολο και διασκεδαστικό όσο ο σεφ-διασημότητα Τζέιμι Όλιβερ.

Ο οποίος στη δική του κουζίνα δίνει πάντα έμφαση στα φρέσκα υλικά και τις τοπικές λιχουδιές για να φτιάξει υγιεινά, νόστιμα και, πρωτίστως, εύκολα πιάτα.

Το πάθος του για απλότητα μεταφράζεται σε απλές συνταγές που όλοι μπορούν να δοκιμάσουν, πηγαίνοντας ωστόσο τα απλά πιάτα σε επόμενα επίπεδα δημιουργικότητας.

Τίποτα από αυτά δεν μπορούν όμως να συμβούν, όπως μας λέει στον τσελεμεντέ του «5 Ingredients: Quick & Easy Food», χωρίς 5 συστατικά που οφείλουν να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπι κουζίνας.

Ποια είναι αυτά; «Το ελαιόλαδο (για μαγείρεμα), το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (για σαλάτες), το ξύδι (από κόκκινο κρασί), το αλάτι και το μαύρο πιπέρι». Και καταλήγει: «Αυτά τα βασικά υλικά σου επιτρέπουν να βελτιώσεις τη γεύση κάθε πιάτου»…


Source link