Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η μαγεία των παγωτών Kayak συναντάει τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Η πιο fabulous εποχή του χρόνου έφτασε! Χρώματα, γεύσεις, αρώματα και
αισθήματα μπλέκουν ονειρεμένα σε μία μαγική πανδαισία. Αλήθεια, υπάρχει
χώρος για παγωτό;

Όταν πρόκειται για τα premium παγωτά Kayak όλα είναι πιθανά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αγαπημένη εταιρεία – που εδώ και δεκαετίες αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της δημιουργικότητας – κάνει την απόλυτη ανατροπή. Στολίζει τις απολαυστικές δημιουργίες της με βρώσιμη χρυσόσκονη και μεταμορφώνει τα signature σοκολατάκια της σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δένδρου. Προκαλεί τις αισθήσεις και μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό, γιορτινό γαστρονομικό ταξίδι υψηλών προδιαγραφών, όπως άλλωστε συνηθίζει τα τελευταία 30 χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσύ πώς θα στολίσεις το παγωτό σου;

Αυτά τα Χριστούγεννα στο σπίτι σου θα στολίσεις το εκπληκτικό δέντρο σου με περίτεχνες δημιουργίες και στις Boutique Kayak θα στολίσεις… το
παγωτό σου με λάμψη! Με χρυσό βρώσιμο glitter & signature σοκολατάκι
Kayak σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δένδρου. Εκφράσου όπως εσύ αγαπάς στον Νο1 γευστικό προορισμό και αυτήν την εορταστική περίοδο.

Στα must-try συγκαταλέγονται το παγωτό Κανέλα με τη νοσταλγική επίγευση από τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, αλλά και το παγωτό Grand marnier σοκολάτα με το ευρηματικό twist που δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Αν πάλι είσαι vegan τύπος σου προτείνουμε τη βελούδινη vegan σοκολάτα Βελγίου, αν αγαπάς τα gluten free να προτιμήσεις το λαχταριστό mango sorbet. Αν πάλι είσαι τύπος παραδοσιακός, μην παραλείψεις το βραβευμένο λουκούμι τριαντάφυλλο. Για τους πιο «cosmopolitan» τύπους, προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα παγωτά με αλκοόλ Espresso Martini και Manhattan, ενώ οι πιο mainstream επιβάλλεται να δοκιμάσουν τη βασίλισσα της σοκολάτας, την βραβευμένη με τρία αστέρια Grand Cru! Αυτό θα πει «παγωτά με προσωπικότητα»!

Και τώρα φανταστείτε όλα αυτά στην πιο glamorous εκδοχή τους!
Στις Boutique Kayak μπαίνεις αμέσως σε γιορτινό mood με μία μεγάλη
ποικιλία από γευστικότατα Xmas Treats. Ολόφρεσκα Μελομακάρονα και
Κουραμπιέδες μπουκίτσες, αφράτη Βασιλόπιτα με άρωμα πορτοκάλι και
τριμμένο αμύγδαλο, αλλά και τα λατρεμένα macaron που λιώνουν στο στόμα με γεύση βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα γάλακτος, φιστίκι και φράουλα, διαθέσιμα και σε συσκευασία των 7 τεμαχίων, γιατί μόνο ένα…ποτέ δεν έφτασε κανέναν!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

22 διεθνείς διακρίσεις για τη γεύση & την ποιότητα Kayak

Αγαπάμε τα πολυβραβευμένα παγωτά Kayak, γιατί ξεχωρίζουν χάρη στην
πλούσια και γεμάτη γεύση τους. Παρασκευασμένα με χαμηλή διόγκωση, από τις πιο αγνές πρώτες ύλες, 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και τις καλύτερες σοκολάτες.

Και τα φετινά Χριστούγεννα επιλέγουμε σταθερά τις Boutique Kayak για τα πιο λαχταριστά παγωτά και κεράσματα! Μην το χάσεις.

Instagram @kayak.gr
Facebook @kayakicecream
Linkedin @KayakIceCream




Πηγή