Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Πώς η Πλαίσιο Computers αναβαθμίζει τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες – Η παρουσίαση στην έκθεση XENIA 2023

Hospitality Upgrade, πρωτοποριακές λύσεις και τεχνολογία αιχμής ενώνονται δυναμικά από την Πλαίσιο Computers για να δημιουργήσουν ένα μικρό θαύμα στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η παρουσία του brand στην έκθεση XENIA 2023 αποτέλεσε για μία ακόμα φορά το ορόσημο της νέας εποχής, που φέρνει μία εντελώς unique εμπειρία στο hospitality.

Με high-tech έμπνευση

Η Πλαίσιο έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση – θεσμό ΧΕΝΙΑ 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 25-26-27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και το key point ήταν οι Hospitality Upgrade Solutions για την τεχνολογία του αύριο, στο ξενοδοχείο του σήμερα. Σε ένα περίπτερο που κέρδισε τις εντυπώσεις, οι #plaisiopeople παρουσίασαν στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου μια σειρά από high tech λύσεις που αναβαθμίζουν συνολικά την εμπειρία διαμονής του επισκέπτη & ανανεώνουν την εικόνα του καταλύματος, καθώς επίσης και τις πλαίσιοPRO υπηρεσίες που κάνουν τις αγορές τους ακόμα πιο εύκολες, γρήγορες και επικερδείς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο κέντρο των εξελίξεων

Η Πλαίσιο παρουσίασε μία ολοκληρωμένη εικόνα των τεχνολογικών εξελίξεων με επίκεντρο την ευελιξία και τη βιωσιμότητα. Και αυτή περιελάμβανε βασικές καινοτομίες από την υποδοχή και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων, μέχρι τη διαχείριση του multi-tasking και το room service. Με βαθιά γνώση όλων των παραμέτρων του κλάδου, το καταξιωμένο brand δίνει τη δική του σφραγίδα για το μέλλον του τουρισμού και των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ενώ φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο με διεθνή ακτινοβολία.

Τα highlights του περιπτέρου

Πώς
η ρομποτική έχει θέση σε ένα ξενοδοχείο
και μάλιστα στην υποδοχή; Τα Hospitality
Robots
έρχονται να αναβαθμίσουν το Guest
Experience,
καθώς τραβούν τα βλέμματα και απαλλάσσουν
το προσωπικό από βαριές και χρονοβόρες
εργασίες. Η ηλεκτροκίνηση
μπαίνει σε πρώτο πλάνο και γίνεται πόλος
έλξης για τους Eco
– Friendly
Travellers,
ενώ το interaction
δεν σταματά να πρωταγωνιστεί. Μέσω του
Digital
Signage
και
των
Hotel
TVs
ενισχύεται η προβολή της επιχείρησης,
ενώ υποστηρίζεται και η αλληλεπίδραση
με τους επισκέπτες, από τη Reception
μέχρι το δωμάτιο.

Κι επειδή φιλοξενία χωρίς γεύσεις δεν γίνεται, η Πλαίσιο παρουσίασε όλα τα Kitchen Essentials που κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, καθώς οι ίδιοι έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν και να απολαύσουν πρωινό, αλλά και λαχταριστά γεύματα ή σνακ στο δωμάτιο τους. Η άνεση απογειώνεται με τα Room Tech Amenities και cutting – edge τεχνολογίες για ιδανική ατμόσφαιρα, ψυχαγωγία και premium ασφάλεια. Extra credits και για τις νέες επαγγελματικές σειρές μηχανών καφέ για room service level up.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύγχρονες επαγγελματικές λύσεις με την υπογραφή πλαίσιοPRO

Η Πλαίσιο αποτελεί εδώ και πέντε δεκαετίες το «δεξί χέρι» του επαγγελματία! Με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εργαλεία που απλοποιούν την καθημερινότητα κάνοντας upskilling στην επιχείρησή του. Η business ομάδα εξυπηρέτησης του brand με τους 300 εξιδεικευμένους συνεργάτες είναι πάντα διαθέσιμη με προσωποποιημένους όρους συνεργασίας, ευέλικτους τρόπους πληρωμής αλλά και αξιόπιστη παράδοση και πρόσβαση σε επαγγελματικό tech support. Παράλληλα, με ένα κλικ στο plaisiopro.gr οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους 28.000 και πλέον προϊόντα σε αποκλειστικές τιμές, έτοιμες λίστες αγορών για ταχύτητα και στατιστική ανάλυση αγορών, για να είναι όλα under control.

Η
τεχνολογία αναπτύσσεται διαρκώς και η
Πλαίσιο
παρακολουθεί
στενά όλες τις εξελίξεις, συμβάλλοντας
μάλιστα σε αυτές. Η εμπειρία και η
ενισχυμένη παρουσία της με 24 καταστήματα
και service
points
σε όλη την Ελλάδα την έχει
χρίσει
«leader»
του χώρου, αποτελώντας εγγύηση και
αξιόπιστο συνεργάτη.


Πηγή