Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο «Τsiftis» της γεύσης στρώνει τραπέζι στα Ιλίσια – Επισκεφθείτε τον!

Σε αυτήν τη νέα έλευση στην πόλη τίποτα δεν θα σας ξενίσει. Είναι άλλωστε όλα τόσο γνώριμα, αλλά δοσμένα με μία αριστοτεχνική πινελιά απόλαυσης. Ο «Tsiftis», το ψαγμένο γαστροκουτούκι, πρόλαβε κιόλας να αγαπηθεί.

Σε έναν σκιερό πεζόδρομο των Ιλισίων, γεμάτο πλατάνια, ξετυλίγεται η πανδαισία των γεύσεων. Η δράση εκτυλίσσεται στην ανοιχτή κουζίνα και πρωταγωνιστές αναδεικνύονται τα mainstream καθημερινά πιάτα με τις ευρηματικές παραλλαγές και τις ευφάνταστες ανατροπές. Η μεγάλη γκάμα των οινικών προτάσεων από όλη την Ελλάδα χαρίζει ακόμη περισσότερο φως στη γαστρονομία, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βραβευμένος σεφ Σήφης Μανουσέλης μαζί με τον Βάιο Κορομηλά, που προέρχεται από τον χώρο του καφέ και τον Μπάμπη Καζάνα, επί χρόνια συνεργάτη του και σεφ, δημιούργησαν το δικό τους κουτούκι. Μια εκδοχή αναπάντεχη, αλλά τόσο ελκυστική. Σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα συνθέτουν μοναδικές γεύσεις με έμφαση στην πρώτη ύλη, ενώ το μενού ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Ο «Tsiftis» μας υποδέχθηκε τόσο φιλόξενα και όσα μας παρουσιάσε μας γοήτευσαν. Αυτά που μας «έκλεψαν» το μυαλό ήταν τα μοσχαρίσια μάγουλα με κοχύλια, τα μπουκατίνι με θαλασσινό ημέρας, τσούσκα και σκόρδο καθώς και το μαγιάτικο με άγρια χόρτα, μούστο, τσάι Ταϋγέτου και ξινόμηλο. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε γλυκάκι… Αυτό με το τσουρέκι απλώς μας έμεινε αξέχαστο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O «Tsiftis» σάς περιμένει καθημερινά Μιχαλακοπούλου & Σεβαστείας, Ιλίσια, τηλ. επικοινωνίας: 6989 395301.


Πηγή