Με ρούμι, λάιμ, δυόσμο, γαρίδες και μύδια φτιάχνουμε εξωτικό γιουβέτσι με υπέροχη γεύση.
Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν τόσο πιο πολύ αναζητάμε δροσερά ποτά και ανάλαφρα φαγητά. Η αλήθεια είναι ότι το μοχίτο είναι ένα κοκτέιλ εξ ορισμού συνδεδεμένο με τη ζέστη και την ανεμελιά. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μπορούσαμε, εκτός από το να το πιούμε, να το φάμε κιόλας; Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον. Γι αυτό κι εμείς πήραμε τα υλικά του και τα βάλαμε σε μια συνταγή δίνοντας μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο κλασικό γιουβέτσι θαλασσινών αλλά και στο ίδιο το ποτό. Δοκιμάστε το και θα αισθανθείτε σαν να είστε ήδη σε διακοπές!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο bovary.gr.
Πηγή