Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Συνταγή για κοκκινιστό κριθαράκι, έτοιμο σε 10 λεπτά -«Μαμαδίστικο», χορταστικό και πανεύκολο

Ένα από τα πιο εύκολα φαγητά είναι χωρίς καμιά αμφιβολία το κριθαράκι.

Το ζυμαρικό που μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, είναι τόσο λαχταριστό που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, πόσο μάλλον όταν σερβίρετε ζεστό, με τριμμένο τυρί και λίγο πιπέρι.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τσιγαρίσετε σε ένα βαθύ τηγάνι τα λαχανικά σας και να αφήσετε το κριθαράκι να μαγειρευτεί για περίπου 10 λεπτά.

Δείτε τη συνταγή για το κριθαράκι, στο Bovary.gr


Πηγή