Calilo Group: Βράβευση για τα εστιατόρια του ομίλου «Ches» και «Pathos»

O Όμιλος Calilo, ο πρωτοπόρος τουριστικός όμιλος που δραστηριοποιείται στην Ίο υλοποιώντας στρατηγικές επενδύσεις βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, βραβεύτηκε για τα εστιατόρια του «Ches» και «Pathos», στα Top Noch Awards 2023.

Το
εστιατόριο Ches έχει ξεχωρίσει από την
πρώτη στιγμή για τόσο για τα ξεχωριστό
του μενού όσο και για το υψηλό επίπεδο
των υπηρεσιών που προσφέρει, εξασφαλίζοντας
έτσι μια σημαντική θέση στον παγκόσμιο
γαστρονομικό χάρτη. Με την σφραγίδα του
βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη
και σε εκτέλεση του σεφ Σπύρου Τζίλη,
το Ches
επιφυλάσσει για τον επισκέπτη μια
εξατομικευμένη γευστική εμπειρία επτά
πιάτων, εμπνευσμένα από επτά κυκλαδονήσια,
αξιοποιώντας αυθεντικές πρώτες ύλες
από το κάθε νησί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το
εστιατόριο Pathos,
σε μια ανοιχτή βεράντα με θέα στην
κυκλαδίτικη θάλασσα, αποτελεί σημείο
αναφοράς για τους λάτρεις τις ιαπωνικής
κουζίνας. Με
την υπογραφή του
έμπειρου στην ιαπωνική κουζίνα σεφ,
Τάκη Σοφόπουλο, το εστιατόριο Pathos
προσκαλεί τον επισκέπτη σε ένα μαγευτικό
ταξίδι πλαισιωμένο από εκλεκτές γεύσεις,
ειδυλλιακές εικόνες και ξεχωριστά
μουσικά ακούσματα.

Η
απονομή των Top Noch Awards 2023 πραγματοποιήθηκε
στις 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του θεσμού
των Χρυσών Σκούφων. Την απονομή ακολούθησε
ένα λαμπερό πάρτυ στο Grand Hyatt Athens προς
τιμήν των 30 χρόνων του θεσμού των Χρυσών
Σκούφων.

Το βραβείο για το Ches παρέλαβε η Chief Operations Officer του Ομίλου Calilo, κα Βάσω Πετρίδου, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι και εγώ και όλη η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Ches και το Pathos. Το Ches ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που βλέπουμε με χαρά να επιβραβεύεται καθώς πρόκειται για ένα εστιατόριο διεθνών προδιαγραφών το οποίο όμως δεν υστερείτε σε τίποτα την ελληνικότητα του. Η εμπειρία που προσφέρει αλλά και οι γεύσεις του είναι 100% ελληνικές αναδεικνύοντας τις ομορφιές των Κυκλάδων μας. Από την άλλη το Pathos, προσφέροντας μια τελείως άλλη πρόταση ιαπωνικής κουζίνας θέτει υψηλά τον πήχη για την είσοδο της Ίου και των Κυκλάδων στους διεθνείς γαστρονομικούς δρόμους».


Πηγή