Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Choix Hall: Για συναρπαστικά wine and art events από την InterCatering

Αναζητάς το απροσδόκητο; Οι γεύσεις για σένα είναι εμπειρία; Ψάχνεις έναν χώρο να σε μαγνητίζει με την ενέργεια και το urban design του; Τότε τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν στο Choix Hall by Cava Halari στην Λεωφ. Αθηνών-Πειραιώς 54, στον Πειραιά.

Το αναπαλαιωμένο κτίριο, ο industrial χώρος σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του ξύλου αποπνέουν δυναμισμό και καλαισθησία. Το Choix Hall είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που εκτός από πάρτι, business dinners, σεμινάρια και παρουσιάσεις μπορεί να φιλοξενήσει τους λάτρεις της γαστρονομίας σε ένα συναρπαστικό food & wine pairing για αξέχαστες στιγμές. Παράλληλα, ο χώρος ενδείκνυται για καλλιτεχνικές εκθέσεις ή fashion shows, αλλά και για όσους επιθυμούν να δώσουν μία εναλλακτική πινελιά στα corporate events τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για οποιαδήποτε δημιουργική, καλλιτεχνική αλλά και επαγγελματική εκδήλωση ή δρώμενο, ο άνετος χώρος των 300 τ.μ. στον 1ο όροφο του Wine Concept Store, εξυπηρετεί άψογα κάθε ανάγκη. Το Choix Hall μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί και να φιλοξενήσει μέχρι και 150 καθήμενους ή 200 όρθιους καλεσμένους ενώ τη γαστρονομική σας απόλαυση επιμελείται αποκλειστικά η καταξιωμένη ομάδα της InterCatering.

Εσείς επιλέξτε την αφορμή που θέλετε να απολαύσετε, να γιορτάσετε ή να διασκεδάσετε και αφεθείτε στον επαγγελματισμό της InterCatering που για πάνω από 30 χρόνια σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες και φροντίζει με γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή γαστρονομία τα events σας.


Πηγή