Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Τι γράφει ο Μπαράκ Ομπάμπα στις κόρες του στο οικογενειακό chat στο WhatsApp -Η Μισέλ αποκάλυψε τα μηνύματα

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ότι ο ρόλος της ως μητέρα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Στο πρώτο επεισόδιο του Τhe Light Podcast, η πρώην πρώτη κυρία, συζήτησε με την Hoda Kotb της εκπομπής Today τους λόγους που η δεκατία των 50 -την οποία διανύει- είναι τόσο ευχάριστη. Οπως αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα, είναι επειδή εν μέρει βρίσκεται «στην άλλη πλευρά της γονικής μέριμνας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετακινούμαι από αρχηγός-μαμά σε αρχηγικό σύμβουλο», δήλωσε η 59χρονη Μισέλ Ομπάμα για τις κόρες της Σάσα και Μαλία. «Αυτό είναι υπέροχο πράγμα – να μπορώ να βλέπω τα κορίτσια μου να πετούν και να έχω την ανακούφιση ότι “Εντάξει, νομίζω ότι δεν τα θαλάσσωσα”».

Είπε, επίσης, ότι με αυτόν το νέο ρόλο, η επικοινωνία της με τις κόρες της, την 24χρονη Μαλία και την 21χρονη Σάσα έχει εξελιχθεί σε σημείο που δεν τις αντιμετωπίζει με «επικριτικό τρόπο».

Μάλιστα η Μισέλ Ομπάμα θυμήθηκε ένα περιστατικό στο podcast, όταν η Μάλια μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της με τσαλακωμένα ρούχα και της έδωσε κάποιες συμβουλές. «Είσαι τσαλακωμένη – θα κάνεις κάτι γι’ αυτό». Και εκείνη απάντησε «Ναι, μαμά».

«Είναι αυτό που έλεγε η Toni Morrison (Αμερικανίδα λογοτέχνιδα, βραβευμένη με τα βραβεία Νόμπελ το 1993 και Πούλιτζερ), ότι τα παιδιά μας θέλουν απλώς τη χαρά μας. Δεν χρειάζονται εμάς να τα διορθώνουμε όλα», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κάνουν σήμερα οι κόρες του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα

Μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο, οι κόρες των Ομπάμα μετακόμισαν από το πατρικό τους σπίτι και ζουν μαζί στο Λος Άντζελες. Η Μαλία εργάζεται στην τηλεοπτική βιομηχανία δουλεύοντας ως βοηθός παραγωγής στη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας Extant του CBS της Χάλε Μπέρι και ως σεναριογράφος στη σειρά Swarm του Ντόναλντ Γκλόβερ στο Amazon, ενώ η Σάσα σπουδάζει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Κατά την προώθηση του βιβλίου της The Light We Carry στο τεύχος Νοεμβρίου 2022 του PEOPLE, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως ένιωσε όταν τα κορίτσια της ανακοίνωσαν ότι θα μείνουν οι δυο τους.

«Προσπαθείς να μην αντιδράσεις υπερβολικά, γιατί δεν θέλεις να πεις: “Θεέ μου, χαίρομαι τόσο πολύ για εσάς!”, γιατί τότε σκέφτονται: “Λοιπόν, ίσως αυτό να μην είναι καλό, αν αρέσει στη μαμά μου”», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οπότε είπα απλώς: ‘Εντάξει, είναι ενδιαφέρον που θα προσπαθήσετε να ζήσετε μαζί. Θα δούμε πώς θα πάει», πρόσθεσε η Ομπάμα. «Αλλά ναι, είναι ωραίο να ξέρεις ότι τα δύο κορίτσια που μεγάλωσες βρίσκουν παρηγοριά η μία με την άλλη».

Η Μισέλ Ομπάμα έδωσε επίσης στο People μια ιδέα για το πώς εκείνη και ο σύζυγός της Μπαράκ Ομπάμα είναι πλέον «γονείς από μακριά», με τις κόρες τους να ζουν σχεδόν 3.000 μίλια μακριά τους.

Η Ομπάμα είπε ότι υπάρχουν πολλά γραπτά μηνύματα και ότι ο πρώην πρόεδρος, είναι συχνά ο πιο ενεργός στο οικογενειακό τους group.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εξακολουθεί να είναι τυπικός [μπαμπάς]”, είπε. “Έχεις αυτές τις περίεργες σκέψεις πανικού που τα κορίτσια του ζουν έξω, σε αυτόν τον ακατάστατο κόσμο».

«Και έτσι, σκέφτεσαι τρελά πράγματα που θέλεις να σιγουρευτείς ότι θα τους τα πεις. Είναι σαν: “Να θυμάστε, μην περπατάτε μόνοι σας τη νύχτα!”». Η Μισέλ Ομπάμα πρόσθεσε. «Ο Μπαράκ τους έστειλε ένα email για την ετοιμότητα για σεισμούς επειδή ζουν στην Καλιφόρνια. Στέλνει μεγάλα κείμενα και όλοι τα διαβάζουμε και γελάμε».


Πηγή