Με αυτόν τον τρόπο η φασολάδα βγαίνει χυλωμένη και μερακλίδικη -Κι ένα μυστικό φρούτο που απογειώνει τη γεύση

Η φασολάδα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα ελληνικά πιάτα που όλοι λατρεύουν.

Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γεύση, είναι το ιδανικό χειμωνιάτικο φαγητό, το πιάτο που σε κάθε κουταλιά «ζεσταίνει το μέσα μας» ενώ αν είναι και σωστά μαγειρεμένη, η απόλαυση είναι διπλή.

Οι παλιοί γνωρίζουν καλά τα μυστικά της σωστής και χυλωμένης φασολάδας και για αυτό εμείς ανακαλύψαμε, δοκιμάσαμε και γράψαμε έξι εγγυημένα μυστικά που, άπαξ και ακολουθήσετε, θα φτιάξετε την καλύτερη φασολάδα που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Δείτε τα μυστικά για χυλομένη φασολάδα, στο Bovary.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Taste Atlas: Τα 25 πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε από την τοπ κουζίνα του κόσμου, την ελληνική

Το Taste Atlas πλέκει για ακόμη μία φορά το εγκώμιο της ελληνικής κουζίνας, που αναδείχτηκε …

Daily-News.GR