Το μεγάλο λάθος που μας λένε οι σεφ ότι κάνουμε στην κουζίνα

Διάβασε όποια συμβουλή θες από επαγγελματία μάγειρα για τα σωστά και τα λάθη της κουζίνας και θα παρατηρήσεις το ίδιο πράγμα.

Πώς όλοι μα όλοι μας λένε ότι ξεχνάμε να ακονίζουμε τα μαχαίρια μας. Ένα σετ καλών και ακονισμένων μαχαιριών είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ενός καλού και ενός καταπληκτικού πιάτου.

Πέρα από το γεγονός δηλαδή πως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις διαφορές των μαχαιριών και ποιο είναι κατάλληλο για τι, είναι αποφασιστικής σημασίας να κάνουν τα μαχαίρια μας αυτό για το οποίο τα θέλουμε: να κόβουν καλά.

Και ο χρόνος της προετοιμασίας μειώνεται και το αποτέλεσμα είναι απείρως καλύτερο. Και πιο ασφαλής φυσικά η όλη διαδικασία.

Η επαγγελματική εμπειρία υποδεικνύει πως ένα κοφτερό μαχαίρι είναι πολύ πιο ασφαλές από ένα πολυκαιρισμένο…


Source link

Ελέγξτε επίσης

Φουρνιστό κοτόπουλο με ρύζι -Το μυστικό για να μη βγει νερόβραστο και λασπωμένο όπως το κατσαρολάτο

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που αυτό το φαγητό γίνεται καλύτερο όταν ψήνεται στον φούρνο από όταν …

Daily-News.GR