Τετάρτη , 7 Οκτώβριος 2026
Κορονοϊός: Συμφωνία ΗΠΑ και Moderna Inc. για εμβόλια - Πάνω από 1.000.000 Αμερικανοί έχουν κάνει το τέστ

Ενθαρρυντικά νέα για φάρμακο κατά του κορονοϊού: Θετικά τα αποτελέσματα των δοκιμών της φαβιπιραβίρης

Η ινδική εταιρεία Glenmark Pharmaceuticals Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι η εκδοχή της του αντιιικού φαρμάκου φαβιπιραβίρη είχε ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε δοκιμή τρίτου σταδίου που έγινε σε 150 ασθενείς με ήπια ως μέτρια μορφή της COVID-19.

Περίπου το 70% των ασθενών στους οποίους χορηγήθηκε FabiFlu επετεύχθη «κλινική ίαση» έως την τέταρτη ημέρα της δοκιμής, σε σύγκριση με ποσοστό περίπου 45% στην ομάδα αυτών που λάμβαναν συνήθη υποστηρικτική θεραπεία, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Παύλος Σακκάς στο iefimerida: Η ακούσια νοσηλεία εξακολουθεί να είναι αναγκαία στην Ψυχιατρική, πράξη ανθρωπισμού και όχι καθυπόταξης

«Πιστέψτε με, στα πάνω από 40 χρόνια της πείρας μου, δεν έχω διαπιστώσει καμία κατάχρηση …

Daily-News.GR