Σάββατο , 15 Μάϊος 2021
Ιστοσελίδα δίνει δωρεάν tips για πιο απολαυστικό στοματικό σεξ

Ιστοσελίδα δίνει δωρεάν tips για πιο απολαυστικό στοματικό σεξ

Ειδικοί σεξουαλικής υγείας από τις ΗΠΑ μέσω μιας ιστοσελίδας δίνουν συμβουλές σε ζευγάρια και μη για το πώς θα μπορούσαν να γίνουν εξπέρ στο στοματικό σεξ και πώς θα έπρεπε τα λεγόμενα «προκαταρκτικά» να μην θεωρούνται μόνο… πρώτο πιάτο για την κυρίως σεξουαλική πράξη, αλλά μία αυτόνομη και πολύ απολαυστική εμπειρία.

Συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας Beducated μέσω των επί πληρωμή ηλεκτρονικών μαθημάτων αρκετοί ειδικοί μπορούν να βοηθήσουν άντρες στην πεολειχία και την αιδοιολειξία καθώς αντίστοιχα και γυναίκες. Περιλαμβάνουν οπτικοακουστικό υλικό με συμβουλές για τις τεχνικές, μαθήματα ανατομίας αλλά και συζήτηση για την επίλυση αποριών.

Ωστόσο οι χρήστες μπορούν να πάρουν μία ιδέα και κάποιες συμβουλές (όχι όλο το πακέτο) απλά βάζοντας το email τους και παρακολουθώντας ένα βίντεο μία σεξ coach δίνει tips για την μέγιστη απόλαυση.

Σε περίπτωση που κάποιος ή κάποια επιθυμεί να έχει πλήρη πρόσβαση το υλικό αυτό απευθύνεται σε ετερόφυλα ή ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και σε πολυερωτικές σχέσεις περισσότερων από δυο παρτενέρ.

Αφού οι μαθητές μάθουν τα πάντα γύρω από την ανατομία της περιοχής, θα λάβουν συμβουλές για το πώς να ξεκινήσουν τη συζήτηση με τον/την/τους παρτενέρ τους για να κάνουν στοματικό σεξ αλλά και πώς να εκφράσουν πιο αποτελεσματικά ό,τι νιώθουν κατά τη διάρκειά του.

Παράλληλα θα λάβουν βίντεο στα οποία θα επιδεικνύονται οι καλύτερες τεχνικές στοματικού σεξ για κάθε φύλο χωριστά.


Πηγή