Τετάρτη , 19 Ιανουάριος 2022

Το συμπλήρωμα διατροφής που ανταπεξέρχεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας

Μπορεί οι γυναίκες να έχουν αριστεύσει στην τέχνη του multi-tasking, όμως μόνο εκείνες ξέρουν τον πραγματικό καθημερινό φόρτο εργασίας που έχουν.

Τι γίνεται λοιπόν όταν ο οργανισμός τους καλείται να λειτουργεί σε τέτοιους φρενήρεις ρυθμούς, καθημερινά και χωρίς διακοπή; Τότε, ξαφνικά, οι (υπερ)δυνάμεις τους εξαφανίζονται ως διά… μαγείας, οι αντιστάσεις χαλαρώνουν και η ατονία έρχεται να δώσει τη θέση της στην αρχική δυναμική αντιμετώπιση των συνεχών υποχρεώσεων στο γραφείο, αλλά και στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί πως, ιδιαίτερα στις γυναίκες, η κατάσταση μπορεί να επιβαρυνθεί εάν υποφέρουν από αναιμία.

Δεν είναι τυχαίο πως η έλλειψη σιδήρου στον οργανισμό αποτελεί τη συχνότερη διατροφική ανεπάρκεια στη σύγχρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μία στις δύο γυναίκες ηλικίας 18-50 ετών παρουσιάζει έλλειψη σιδήρου και αυτό είναι κάτι που οφείλεται στην αυξημένη απώλεια αίματος με την έμμηνο ρήση, αλλά και στη μειωμένη πρόσληψη σιδήρου από τις καθημερινές διατροφικές συνήθειες της κάθε γυναίκας.

Πέρα από τον σίδηρο, ο οποίος είναι κρίσιμης σημασίας για τον γυναικείο οργανισμό, θρεπτικά συστατικά με μεγάλη σημασία είναι το φυλλικό οξύ, αλλά και οι βιταμίνες Β6, Β12, C και D.Κι αυτό διότι η απαιτητική καθημερινότητα μιας γυναίκας όχι μόνο χρειάζεται όλα τα παραπάνω, ώστε να καταφέρει να «σταθεί στα πόδια της», αλλά και γιατί συμβάλλουν ουσιαστικά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του γυναικείου οργανισμού, εξασφαλίζοντας γερά οστά, την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, τη δημιουργία νέων κυττάρων, την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη διατήρηση της ορμονικής ισορροπίας, αλλά και βελτίωση της διάθεσης και της πνευματικής απόδοσης της γυναίκας. Το SiderAL® Folico, με σίδηρο, φυλλικό οξύ και βιταμίνες C, D, B6, B12 είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναικείας καθημερινότητας.

Καθώς η σύγχρονη γυναίκα καλείται να αναλάβει πολλούς ρόλους, παραμένοντας πάντα όμορφη, φρέσκια, «ατσαλάκωτη» και γεμάτη ενέργεια, χρειάζεται την απαραίτητη ενίσχυση για να τα καταφέρει. Με τη βοήθεια του SiderAL® Folico, κάθε γυναίκα μπορεί να λάβει όλες τις ευεργετικές βιταμίνες για τον οργανισμό της, εύκολα και γρήγορα! Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία μεταφοράς και απόδοσης του σιδήρου στον οργανισμό, το συμπλήρωμα διατροφής SiderAL® Folico αυξάνει σημαντικά τη βιοδιαθεσιμότητα και την απορρόφηση του σιδήρου, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα χρησιμοποιώντας μικρή δόση σιδήρου και, κυρίως, δεν έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες από το γαστρεντερικό σύστημα. ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Διότι μπορεί οι ρόλοι της γυναίκας σήμερα να είναι πολλοί και η καθημερινότητά της απαιτητική, όμως δεν θα χρειαστεί να αγχωθεί για τίποτα. Το συμπλήρωμα διατροφής SiderAL® Folico είναι ο πιο αποτελεσματικός σύμμαχος της γυναικείας καθημερινότητας.

Λαμβάνεται μία φορά την ημέρα, οποιαδήποτε ώρα, με γεμάτο ή άδειο στομάχι, ενώ έχει ευχάριστη γεύση και δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να το πάρει χωρίς νερό, καθώς διαλύεται στο στόμα.

Από τη Win Medica στα φαρμακεία, Τηλ. επικοινωνίας 210-7488821, www.winmedica.gr 


Πηγή