Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αποτελεσματικό ιατρικό marketing

Το ιατρικό marketing σας δεν είναι μια απλή διαδικασία ή μέθοδος που έχει σκοπό απλά να δημοσιοποιήσει τις υπηρεσίες σας, ο σκοπός και στόχος του ιατρικού marketing είναι να κάνει ισχυρή την επαγγελματική σας δραστηριότητα και να σας καθιερώσει στη συνείδηση του κοινού.

Ειδικά ο χώρος της υγείας, ένας χώρος αμιγώς επιστημονικός και απαιτητικός, απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα στη διάχυση της πληροφορίας.

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης στην προώθηση του ιατρείου σας είναι πια όχι μια πολυτέλεια για λίγους αλλά μια σύγχρονη αναγκαιότητα για όλους.

Το ιατρικό marketing, που κερδίζει συνεχώς έδαφος, αφορά τον επαγγελματία εκείνον που μπορεί να υλοποιεί με επιτυχία και εμπρόθεσμα τους στόχους σας, να οριοθετεί με ρεαλισμό τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και φυσικά να μπορεί να παρακολουθεί την πορεία του  ανταγωνισμού.

Οι κυριότερες υπηρεσίες που δεν πρέπει να λείπουν από την επικοινωνιακή σας στρατηγική είναι οι εξής:

Digital marketing

Το digital marketing αποτελεί μια ουσιαστική πρακτική η οποία διαχειρίζεται αποδοτικά την online παρουσία σας. Μια εύχρηστη, σύγχρονη και φιλική στον απλό χρήστη ιστοσελίδα είναι το πρώτο και ουσιαστικό βήμα (δείτε τα έργα μας).

H ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι ευανάγνωστη και να περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς, τις υπηρεσίες που προσφέρετε και φυσικά πρακτικές πληροφορίες για το ιατρείο σας.

Social media strategy

Tα social media μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προώθηση του ιατρείου σας, ενδυναμώνοντας την σχέση σας με το υπάρχον κοινό αλλά και δημιουργώντας προϋποθέσεις  για επικοινωνία με τους εν δυνάμει πελάτες σας.

Η παρουσία και προβολή σας στα social media θα πρέπει να γίνεται πάντα βάση στρατηγικής, να είναι σοβαρή και επαγγελματική και να μην μοιάζει με τον προσωπικό σας λογαριασμό.

Τα social media αποτελούν μια αξιόλογη μέθοδο για να ανακαλύψετε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για την επαγγελματική σας παρουσία.

Για παράδειγμα, μπορείτε να διερευνήσετε την άποψη που έχουν οι ασθενείς σας για εσάς, καθώς τα μηνύματα και τα σχόλια που ανταλλάσσονται είναι ενδεικτικά της άποψής τους.

Αυτή η ανατροφοδότηση μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να αναβαθμίσετε την εικόνα και τις υπηρεσίες σας.

Η προώθηση του ιατρείου σας στα social media θα πρέπει να είναι επαγγελματική, σύγχρονη, φιλική σε όλους, ενημερωτική αλλά και πάντα ενημερωμένη. (Δείτε αυτούς που μας εμπιστεύονται την εικόνα τους στα social media).

Επιπλέον υπηρεσίες ιατρικού marketing

Το ιατρικό marketing έχει στην διάθεσή του πολλά εργαλεία μπορούν να αποδώσουν και να δημιουργήσουν μια συνολική εικόνα για το ιατρείο σας.

Μπορείτε να συζητήσετε με τον συνεργάτη σας για μεθόδους όπως η αποστολή newsletters, η τηλεοπτική ή ραδιοφωνική παρουσία, η διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων για το κοινό κ.α.

Αποδεδειγμένη εμπειρία

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες ιατρικού marketing για την αποτελεσματική προώθηση του ιατρείου σας είναι πλέον αναμφισβήτητο γεγονός.

Αυτό που εσείς καλείστε να ξεκαθαρίσετε είναι αν, πραγματικά, έχετε επιλέξει τον κατάλληλο επαγγελματία ή απλά κάποιον που ισχυρίζεται, χωρίς αποδείξεις συχνά, πως γνωρίζει τον χώρο του ιατρικού marketing.

Δεν είναι μυστικό πως ο συγκεκριμένος χώρος κατακλύζεται πλέον και από «ειδικούς» χωρίς επιχειρηματική ηθική και πραγματική τεχνογνωσία ή, όπως λέμε πολύ απλά, από αυτούς που αρέσκονται στο «λίγο απ’ όλα».

Αυτό που εσείς μπορείτε να κάνετε για να τους διακρίνετε, είναι να ζητήσετε ενδελεχή στοιχεία για το πελατολόγιο τους, το οποίο να προέρχεται μόνο από τον ιατρική κοινότητα, την αποδεδειγμένη εμπειρία ετών καθώς και το επαγγελματικό τους παρελθόν.

Κάντε στον εαυτό σας το εξής απλό ερώτημα: «Ποιο θα ήθελα να είναι το προφίλ του επαγγελματία που με εκπροσωπεί στο κοινό και επικοινωνεί τις υπηρεσίες μου;».

Σίγουρα η απάντηση σας θα περιλαμβάνει τις έννοιες της εμπειρίας, της αξιοπιστίας και της διαφάνειας.

Επομένως, η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ταυτόχρονα και η απάντηση για ποιον θα επιλέξετε ως σύμβουλο επικοινωνίας για το ιατρείο σας.

Διαβάστε τι είπαν για εμάς ορισμένοι από τους επαγγελματίες υγείας που μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται καθημερινά.

«Η Health Solutions έχοντας διανύσει με συνέπεια μια διαδρομή 5 ετών, με ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, είναι η no 1 εξειδικευμένη εταιρεία ιατρικού μάρκετινγκ, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις στους ιατρούς».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 212 1025092 ή 6979775522.

Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24ώρου.


Πηγή