Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τούρκος τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της Αντέλ

Ένας τούρκος λαϊκός τραγουδιστής από την Αλικαρνασσό υποστηρίζει ότι είναι πατέρας της βρετανίδας σταρ, Αντέλ. Ο 52χρονος Μεχμέτ Ασάρ υποστηρίζει πως είχε σχέση με την μητέρα της Αντέλ, Πένι Άτκινς, όταν εκείνη έκανε διακοπές τον Ιούλιο του 1987 στην Τουρκία με την τραγουδίστρια να έρχεται στον κόσμο τον Μάιο του 1988.

Γνωρίστηκαν όταν ο ίδιος εργαζόταν ως ταξιτζής και κράτησαν επαφές για λίγο καιρό, δηλώνει, σύμφωνα με το Doğan News Agency. «Έκανα ξενάγηση στην Πένι και τους φίλους της στους όρμους της Αλικαρνασσού και στο Παμούκαλε για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Μου συστήθηκε και μου είπε ότι είναι νοσοκόμα.

Αρέσαμε ο ένας στον άλλον και βγαίναμε για περίπου δύο εβδομάδες. Έκατσε παραπάνω και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα μετά. Επέστρεψε στην Αλικαρνασσό ακόμη δυο φορές και έμεινε για ένα μήνα», προσθέτει ο Μεχμέτ.

«Ήθελε να με πάρει στην Αγγλία, αλλά της είπα πως θέλω να ζήσω στην Αλικαρνασσό. Επέστρεψε στη γενέτειρά της. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο και ακριβό να μιλάμε εκείνη την εποχή. Στο τέλος σταματήσαμε», προσθέτει.

«Η ημερομηνία γέννησης της Αντέλ ταιριάζει απόλυτα με τις ημερομηνίες που είχα σχέση με τη μητέρα της», υποστηρίζει ο 52χρονος. Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει φυσική ομοιότητα με την τραγουδίστρια καθώς το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο της τραγουδίστριας μοιάζουν με τα ενωμένα δάχτυλά του.

Ακόμη, σύμφωνα με τον λαϊκό τραγουδιστή το ταλέντο της στο τραγούδι έχει κάποια πιθανή σχέση με το DNA.

Δεν έχει παντρευτεί ποτέ και δηλώνει ότι το μόνο που επιθυμεί είναι η Αντέλ «να μάθει την αλήθεια», ενώ κάλεσε την ίδια και τη μητέρα της για διακοπές στην Αλικαρνασσό.

«Πιστεύω και νιώθω πως είμαι ο πατέρας της Αντέλ. Μπορώ ακόμη να κάνω τεστ DNA, αν το θέλει. Το πιο σημαντικό που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι πως δεν έχω κανένα όφελος. Ζω στην Αλικαρνασσό και έχω μια καλή ζωή, θέλω μόνο η κόρη μου να ξέρει την αλήθεια», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Όπως σημειώνει η Hurryiet Daily News, σε μια συνέντευξή της το 2015 στην Ολλανδία, η Adele είχε σημειώσει ότι η οικογένειά της κατάγεται από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία.


Πηγή