Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Γιατί η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί προτεραιότητα

Γιατί η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί προτεραιότητα

Ατέλειωτη αναμονή για ένα ραντεβού με γιατρό, ουρές και ταλαιπωρία.

Οι παραπάνω σκηνές σας έρχονται στο μυαλό για τη δημόσια περίθαλψη όταν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα υγείας; Δεν είστε οι μόνοι!

Η διάχυτη αβεβαιότητα που κυριαρχεί στον κλάδο της υγείας κάνει ολοένα και περισσότερο τον κόσμο να σκέφτεται σοβαρά την ιδιωτική ασφάλιση.

Τα δημόσια νοσοκομεία έχουν δυσκολία στο να διαχειριστούν την κατάσταση αυτή με τις ελλείψεις σε φάρμακα, εξοπλισμό και αναλώσιμα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο το πολύτιμο αγαθό της υγείας.

Τι μπορείτε να κάνετε για να νοιώθετε την πολυπόθητη αίσθηση ασφάλειας;

Γιατί είναι απαραίτητη η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Με τα σημερινά κενά της δημόσια περίθαλψης είναι σημαντικό να επιλέξετε τον ασφαλιστικό φορέα που θα σας καλύψει με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας:

  • προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους
  • εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας
  • δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και στις οικονομικές σας δυνατότητες
  • βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες για θέματα υγείας.

Παράλληλα, τα προγράμματα υγείας που προσφέρονται για όλη την οικογένεια παρέχουν ουσιαστικές καλύψεις. Επιλέγοντας επομένως το σωστό πρόγραμμα, μεγιστοποιείστε τα οφέλη της επιλογής σας.

Ποιο είναι όμως το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις επιθυμίες σας;

Το νοσοκομειακό πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ Top Plus έρχεται να δώσει λύση στις σημερινές ανάγκες για ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη της υγείας μας σε πολύ προσιτό κόστος.

MINETTA Top Plus. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Το νέο νοσοκομειακό πρόγραμμα ασφάλισης Top Plus αφορά άτομα ηλικίας από 1 μηνός έως 65 ετών.

Αποτελεί ένα «πλούσιο» σε παροχές πρόγραμμα με ιδιαίτερα προσιτό και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο που θα θωρακίσει την υγεία σας, παρέχοντας εγγύηση ανανέωσης του συμβολαίου με τους ίδιους όρους και παροχές.

Το Top Plus έρχεται πιο κοντά στις ανάγκες σας παρέχοντας πλήθος καλύψεων και παροχών όπως (ενδεικτικά):

  • Δωρεάν ασφάλιση νεογέννητου για 1 έτος
  • Εναλλακτικές Θεραπείες (βελονισμό – ομοιοπαθητική)
  • Επίδομα τοκετού και κάλυψη επιπλοκών τοκετού
  • Μηδενική οικονομική επιβάρυνση σε σοβαρές ασθένειες – τα εκπιπτόμενα ποσά δεν εφαρμόζονται σε αυτές τις περιπτώσεις
  • Έκπτωση έως και 20% στα ασφάλιστρα των παιδιών, εφόσον ασφαλίζονται ταυτόχρονα ο ένας ή και οι δύο γονείς. Έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα όσων διαμένουν εκτός Νομού Αττικής
  • Αποκλειστική Νοσοκόμο για 3 βάρδιες και μέχρι τα είκοσι (20) 24ωρα
  • Περίθαλψη σε ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργαζόμενων νοσοκομείων αλλά και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με 100% κάλυψη στην Ευρώπη
  • Διευρυμένη κάλυψη για check-up, δωρεάν κολονοσκόπηση και γαστροσκόπηση, έξοδα λογοθεραπείας – εργοθεραπείας, κάλυψη αμοιβής ψυχολόγου κ.ά.

Επειδή, η υγεία είναι προτεραιότητα όλων μας ενημερωθείτε σήμερα για τις ολοκληρωμένες παροχές νοσοκομειακής περίθαλψης που προσφέρει η MINETTA Ασφαλιστική. Απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο 210 9309500 και ενημερωθείτε εκτενέστερα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή