Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ενοχλήσεις στις αρθρώσεις: Πώς θα τις αντιμετωπίσετε δραστικά

Αν και ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, οι κατάλληλες επιλογές για τη φυσική αντιμετώπισή του δεν είναι πολλές.

H έλλειψη άσκησης, η μη ισορροπημένη διατροφή, η μειωμένη πρόσληψη ασβεστίου και η γενικότερη έλλειψη βιταμινών, είναι ορισμένοι από τους λόγους που οδηγούν στην αύξηση της συχνότητας εμφάνισης αρθραλγιών. Μία φυσική και αποτελεσματική λύση είναι η κατανάλωση ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία έχουν μελετηθεί εξονυχιστικά για να προσφέρουν αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις. Μεταξύ αυτών, το κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Osteo, το οποίο περιέχει 1500 mg μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου ΙΙ, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C και L-καρνιτίνη.

Η αντιφλεγμονώδης δράση

Το ALTION Osteo απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται, ανεξαρτήτως ηλικίας, από ενοχλήσεις στις αρθρώσεις και στους χόνδρους και έχουν μειωμένη πρόσληψη ή αυξημένες ανάγκες στα προαναφερθέντα συστατικά. Το MSM, παραδείγματος χάρη, είναι το συστατικό, που συμβάλλει στην αντιμετώπιση του οιδήματος, ενώ την ίδια στιγμή καταπολεμά τον πόνο με ασφάλεια και επαναφέρει την ευκαμψία στους μύες.

Παράλληλα, η συμπληρωματική πρόσληψη L-καρνιτίνης ενδυναμώνει τη φυσική επίδοση Οι δράσεις και οι ιδιότητες αυτής της πολυμελετημένης ουσίας για την αύξηση των επιπέδων ενέργειας στον οργανισμό, όμως, είναι πολλές, Μπορεί ο κύριος ρόλος της να είναι η διαμεσολάβηση σε διάφορα μονοπάτια του μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, ωστόσο η L-καρνιτίνη έχει, μεταξύ άλλων, την ιδιότητα να μπορεί να αποθηκεύεται στους μύες και να αυξάνει την αθλητική απόδοση, ενώ δρα καρδιοπροστατευτικά,και συμβάλλει ως βοήθημα για την απώλεια βάρους.

Φυσική αντιμετώπιση του πόνου

Σε συνδυασμό με άλλες φυσικές μεθόδους, όπως είναι η φυσική άσκηση και η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών, η κατανάλωση του αξιόπιστου συμπληρώματος ALTION Osteo μπορεί να ανακουφίσει δραστικά από την ταλαιπωρία του ενοχλητικού πόνου των αρθραλγιών, απαλλάσσοντας από τη μυϊκή κόπωση που προκαλείται από απαιτητικές δραστηριότητες της καθημερινότητας. Η χρήση του συμβάλλει, δηλαδή, στην ανάκτηση της «χαμένης» μυϊκής αντοχής και ευκαμψίας, ενισχύοντας την προσπάθειά σας να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Όταν, λοιπόν, ο πόνος στις αρθρώσεις «επιμένει», με ένα φακελάκι ALTION Osteo την ημέρα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας, η συνιστώμενη ημερήσια δόση μπορεί να δράσει αποτελεσματικά και να απαλύνει από τις ενοχλήσεις με φυσικό τρόπο. Αναβαθμίζοντας έτσι, την ποιότητα ζωής χωρίς την τροχοπέδη της βασανιστικής δυσκαμψίας, που οφείλεται στη μηχανική καταπόνηση των αρθρώσεων. Το ALTION Osteo διευκολύνει αποδεδειγμένα τη διατήρηση της ευελιξίας και προάγει την άνεση στην καθημερινή κίνηση.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
**Αρ. Γνωστ.: 84197/03-10-2017
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ
*** VI-90246-ALTION-7/2019


Πηγή