Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η συνταγή της ημέρας: Γιουβαρλάκια

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

1/2 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο Κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 Αυγό ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

1/4 του μάτσου Μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1/4 του μάτσου Άνηθο, ψιλοκομμένο

150 γρ Ρύζι γλασέ

5κ.σ. Ελαιόλαδο

Λίγο αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

 

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com


Πηγή