Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η τεχνητή νοημοσύνη στον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς – Μια ελληνική εταιρεία επενδύει & κάνει τη διαφορά

Dr. Νίκος Μεταξωτός M.D., Ph.D.: «Επενδύουμε συνεχώς στην καινοτομία. Με νέες τεχνολογίες και τεχνητή νοημοσύνη μεταφέρουμε το αύριο στο σήμερα.»

Το τοπίο στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής αλλάζει δραστικά. Νέες τεχνολογίες και καινοτόμα θεραπευτικά πρωτόκολλα, κάνουν τώρα πραγματικότητα το όνειρό μας, όχι μόνο βελτιώνοντας τις ατέλειές μας, αλλά και βοηθώντας μας να αντισταθούμε στα σημάδια του χρόνου, να νιώθουμε και να δείχνουμε υγιείς, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Στις μέρες μας, η επιθυμία να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, σε κάθε ηλικία φροντίζοντας το πρόσωπο και το σώμα μας γίνεται όλο και πιο έντονη. Την προοπτική αυτή έρχεται να προτείνει η SYMMETRIA®. Βραβευμένη για τις υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς που προσφέρει εδώ και 20 σχεδόν χρόνια, πρωτοπορεί ξανά και με σύμμαχο της, την τεχνολογία, κάνει ένα άλμα στο μέλλον!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο
Dr. Νίκος Μεταξωτός M.D., Ph.D., πλαστικός
χειρουργός και ιδρυτής της SYMMETRIA®,
αναφέρει: «Η SYMMETRIA®
επενδύει στην Τεχνητή Νοημοσύνη (A.I.)
φέρνοντας την επανάσταση στον τρόπο με
τον οποίο τόσο οι καταναλωτές, όσο και
οι γιατροί θα μπορούν να επιλέγουν τις
κατάλληλες θεραπείες αντιγήρανσης,
πρωτόκολλα μακροζωίας και ευζωίας,
καθώς και προϊόντα ομορφιάς. Η
πλατφόρμα της SYMMETRIA®
που θα λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη
επιτρέπει στους χρήστες να εξηγούν
λεπτομερώς τις ανησυχίες τους και ακόμη
να ανεβάζουν φωτογραφίες για μια πιο
εξατομικευμένη εμπειρία. Μέσω προηγμένων
αλγορίθμων και μηχανικής μάθησης, το
SYMMETRIA® A.I. αναλύει τις παρεχόμενες
πληροφορίες και θα προτείνει εξατομικευμένες
λύσεις. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση
διασφαλίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι
λαμβάνουν ακριβείς και αποτελεσματικές
συστάσεις, βασισμένες σε δεδομένα
και
αναλυτικά μοντέλα. Είμαστε περήφανοι
που αξιοποιούμε τη δύναμη της τεχνητής
νοημοσύνης για να προσφέρουμε πιο
ακριβείς, και αποτελεσματικές προτάσεις.»

Η προσπάθεια για μια πιο εύκολη καθημερινότητα

Η τεχνητή νοημοσύνη στην ιατρική ασχολείται με τη δημιουργία υπολογιστικών συστημάτων που μπορούν να κατανοούν το περιβάλλον και να επιλύουν προβλήματα που απαιτούν ανθρώπινη νοημοσύνη. Η εξέλιξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η διάθεση αναρίθμητων δεδομένων και νέων αλγορίθμων επέτρεψαν την ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Στην ιατρική πιο συγκεκριμένα, η A.I. έχει αρχίσει να αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό εργαλείο, που έχει εφαρμογές οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τόσο σε επίπεδο διάγνωσης και πρόληψης, όσο και σε επίπεδο θεραπείας και παρακολούθησης ασθενών. Η ανάλυση μεγάλων όγκων δεδομένων που συλλέγονται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πρόγνωση νόσων και το σχεδιασμό θεραπειών, βοηθώντας το γιατρό να λάβει ακριβείς και στοχευμένες αποφάσεις για την περίθαλψη των ασθενών.

Τεχνολογία είναι το αύριο που ζούμε σήμερα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η SYMMETRIA®, βραβευμένη με το “Most Innovative Brand Award, από το ξεκίνημα της επένδυσε στην τεχνητή νοημοσύνη με τεχνολογία VISIA που μελετούσε εικόνες του προσώπου των ασθενών και εντόπιζε με μεγάλη λεπτομέρεια ακόμα και βλάβες δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης μπορούσαμε να μελετήσουμε την εξέλιξη της φωτογήρανσης του δέρματος και να προτείνουμε πολύ στοχευμένες θεραπείες. Στα επόμενα χρόνια επενδύσαμε σε R&D και σε τεχνολογίες laser με τεχνητή νοημοσύνη όπου ο χειριστής είχε περιορισμένη ανεξαρτησία προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και ανεπιθύμητές ενέργειες. Σήμερα κάνουμε το επόμενο βήμα και επενδύουμε σε μια νέα πλατφόρμα που ο καταναλωτής θα έχει απευθείας πρόσβαση από το σπίτι ή το γραφείο του και θα μπορεί να επιλέγει με μεγάλη ακρίβεια εξατομικευμένες θεραπείες αντιγήρανσης και προϊόντα.» αναφέρει ο Dr. Νίκος Μεταξωτός και συμπληρώνει «Για μένα όπως γράφω και στο βιβλίο μου ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ,Τεχνολογία είναι το αύριο που ζούμε σήμερα. Η προσπάθεια για μια πιο εύκολη καθημερινότητα, αλλά και η δυσκολία μιας νέας πραγματικότητας. Το πάθος, η τέχνη και η ιδέα μαζί. Η γνώση, που από θεωρία γίνεται πράξη. Η εξέλιξη, το επίτευγμα και μια νέα ζωή.»


Πηγή