Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Κορονοϊός: Έμπορος ναρκωτικών στη Βρετανία μιλάει για το πώς επηρεάζονται οι πελάτες του

Κορονοϊός: Έμπορος ναρκωτικών στη Βρετανία μιλάει για το πώς επηρεάζονται οι πελάτες του

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τη ζωή όλων και σε όλα τα επίπεδα, όπως φαίνεται από τα λόγια ακόμη κι ενός εμπόρου ναρκωτικών στη Βρετανία.

Η εφημερίδα The Guardian μίλησε με διάφορους επαγγελματίες ή… επαγγελματίες για το πώς αλλάζει η ζωή και η δουλειά τους με την εξαπλωση του ιού, με έναν έμπορο ναρκωτικών να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Ονόματα, φυσικά, δεν αναφέρονται, με τον συγκεκριμένο να λέει τα εξής.

«Πουλάω κάνναβη και κοκαΐνη σε προμηθευτές στη βόρεια Αγγλία. Έχω περίπου 20 άτομα στους δρόμους και περίπου 200 σταθερούς πελάτες. Δύο είναι οι βασικές μας ανησυχίες τώρα: να βρούμε ναρκωτικά και να βγάλουμε αρκετά λεφτά.

Δεν περιμένουμε περισσότερα φορτία κοκαΐνης για τις επόμενες έξι εβδομάδες, επομένως οι τιμές έχουν εκτιναχθεί. Κρατώ τις ίδιες τιμές που είχα πάντα αλλά ανησυχώ ότι όταν οι προμήθειες αρχίσουν να τελειώνουν, οι πιο πάνω στην αλυσίδα θα χρεώνουν περισσότερο ή θα αρχίσουν να κόβουν την κοκαΐνη και να ρίχνουν την ποιότητά της.

Ο κόσμος πανικοβάλλεται -οι ποσότητες κάνναβης που αγοράζουν είναι γελοίες- οπότε πουλάμε μόνο στους σταθερούς πελάτες τώρα. Έχω πει στους εργαζόμενούς μου να είναι αυστηροί στο τι πουλάνε και σε ποιον, όμως δεν αλλάζουν πολύ τη συμπεριφορά τους, εκτός από το ότι προσφέρονται στο να στείλουν μέσω αλληλογραφίας και να δεχτούν τραπεζικές μεταφορές από έμπιστους πελάτες.

Ο κόσμος που του τελειώνουν τα λεφτά είναι πολύ ανησυχητικός, αλλά θα έχουμε πάντα τους σταθερούς εθισμένους που αγοράζουν τις περισσότερες μέρες.

«Το κάνω αυτό για 12 χρόνια και δεν έχω κάποιον να εξαρτάται από μένα -εκτός από το να βοηθάω μερικές φορές τους γονείς μου με λίγα λεφτά- επομένως, δεν αγχώνομαι οικονομικά. Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η διαχείριση των χρημάτων. Φοράω γάντια».


Πηγή