Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μην αφήνετε τον πονόλαιμο να σας καταβάλλει

Από τα πρώτα κιόλας συμπτώματα, εμπιστευτείτε το Hexalen σε διάλυμα για γαργάρες ή σπρέι, την αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση που συστήνουν οι γιατροί στην Ελλάδα για περισσότερα από 35 χρόνια.

Ο πονόλαιμος είναι συνήθως από τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος και γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να τον προλάβετε. Ένας τέτοιος πονόλαιμος που ταλαιπωρεί το 79% του πληθυσμού τουλάχιστον 4 φορές τον χρόνο, είναι μια πολύ συχνή και έντονη ενόχληση, η οποία δυσκολεύει την καθημερινότητά σας. Η δυσκολία στην κατάποση είναι εκνευριστική, αποσπά συνεχώς την προσοχή και επηρεάζει την απόλαυση φαγητού και ποτού, την ικανότητα ομιλίας αλλά και τον ύπνο σας.

Το Διάλυμα Hexalen® και το Hexalen® Spray είναι τα μοναδικά προϊόντα στην Ελλάδα που περιέχουν τη δραστική ουσία Εξετιδίνη η οποία δρα κατευθείαν στο πάσχον σημείο του λάρυγγα καταπολεμώντας τα βακτήρια. Οι ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητές της έχουν τριπλή δράση: Αντιμετωπίζουν τη φλεγμονή που δημιουργεί τον πονόλαιμο, καταπραΰνουν τον πόνο και διευκολύνουν την κατάποση.

Για τον πονόλαιμο, οι γαργάρες με Hexalen είναι η σίγουρη λύση που θεραπεύει γρήγορα από τα πρώτα συμπτώματα. Κάντε γαργάρες με το Διάλυμα Hexalen® πριν κοιμηθείτε και μόλις ξυπνήσετε, όταν ο λαιμός είναι ξηρός και ο πόνος πιο έντονος, για να συνεχίσετε τη μέρα σας χωρίς ενοχλήσεις!

Το Hexalen® Spray είναι πολύ πρακτικό για να το χρησιμοποιείτε όπου κι αν βρίσκεστε, στη δουλειά, στο δρόμο ή έξω με παρέα καθώς προσφέρει τοπικά αίσθημα ανακούφισης, διευκολύνει την κατάποση και δρα έως και 10 ώρες.

Πονόλαιμος; Hexalen σε Διάλυμα και Spray! 35 χρόνια τώρα, θεραπεύει δεν ανακουφίζει απλά τον πονόλαιμο.

Στα φαρμακεία. Για βέλτιστα αποτελέσματα ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης

localStorage.clear();


Πηγή