Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Μην ξεχνάς να σε φροντίζεις – Mάθε ποιοι είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι στο προσωπικό σου ταξίδι ευεξίας

Ευεξία. Ένας όρος που χρησιμοποιείται από πολλούς, όμως πόσοι γνωρίζουν πραγματικά τι είναι; Τελικά πώς μπορούμε ουσιαστικά να νιώσουμε ευεξία και να ξεκινήσουμε αυτό το προσωπικό ταξίδι για μία καλύτερη ζωή;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμμαχοι στο προσωπικό σου ταξίδι, σε αυτό που θα πετύχεις την πιο συναρπαστική εκδοχή του εαυτού σου, μπορεί να γίνουν πολλοί. Σίγουρα όμως, κάποιοι ξεχωρίζουν και γίνονται απαραίτητοι στην καθημερινότητα σου για τον φετινό χειμώνα:

Μέλι Μάνουκα: Θωρακίζουμε το ανοσοποιητικό με μία κουταλιά!

Όσοι γνωρίζουν το αποκαλούν «χρυσό νεκτάρ» και μπορείς να το βρεις στη Holland & Barrett! Το αυθεντικό Μέλι Μάνουκα με καταβολές από τη Νέα Ζηλανδία έρχεται πλούσιο στο πιάτο μας με πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φλαβονοειδή. Χρωστάει τη μοναδικότητά του στην παρουσία μεθυλογλυοξάλης (MGO), η οποία του προσδίδει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιικές ιδιότητες, μετατρέποντας το σε μια πανίσχυρη φυσική ασπίδα του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Πρόσθεσε μία κουταλιά του γλυκού στο καθημερινό σου διατροφικό πλάνο και θωράκισε το ανοσοποιητικό σου με φυσικό τρόπο τον χειμώνα που έρχεται!

Κουρκουμάς:
Το απόλυτο δώρο της φύσης για τις
αρθρώσεις μας

Κι όμως, υπάρχει φυσική συνταγή για την αντιμετώπιση του πόνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σου. Ειδικά αν αυτό οφείλεται στην αρθρίτιδα, τη χρόνια διαταραχή των αρθρώσεων που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πιο
αποτελεσματική φυσική λύση βρίσκεται
στον κουρκουμά, το απόλυτα «φυσικό
αντιφλεγμονώδες»! Σύμφωνα με κλινικές
μελέτες, ο κουρκουμάς περιέχει πλήθος
αντιοξειδωτικών ουσιών και ενδείκνυται
για την πρόληψη και αντιμετώπιση διάφορων
παθήσεων όπως καρδιαγγειακά νοσήματα,
ρευματοπάθειες, γαστρεντερικές παθήσεις
καθώς και νευροεκφυλιστικά νοσήματα
όπως η νόσος Πάρκινσον.

Αυτά και άλλα πολλά προϊόντα μπορείς να τα βρεις στη Ηοlland & Barrett, τον σύμμαχο που χρειάζεσαι για το προσωπικό σου ταξίδι ευεξίας. Και γιατί να την εμπιστευτείς; Γιατί έχει εμπειρία στο χώρο της ευεξίας για πάνω από 150 χρόνια σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη, προσφέροντας βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς και νόστιμα τρόφιμα! Και επειδή παράγουν οι ίδιοι τα περισσότερα προιόντα, τα διαθέτουν σε εξαιρετικές τιμές! Το προσωπικό που βρίσκεται στα καταστήματα είναι εκπαιδευμένο για να σου προτείνει λύσεις πάνω στη δική σου ανάγκη για την άθληση, το σχολείο, το γραφείο και όχι μόνο. Και αν δεν σε έχουμε πείσει ακόμη, μάθε ότι όλα τα προϊόντα Holland & Barrett υπόκεινται σε αδιάλειπτο ποιοτικό έλεγχο για να αισθανόμαστε σίγουροι και ασφαλείς με τις επιλογές μας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να μας συμβουλέψει για κάθε μας ανάγκη.

Holland & Barrett - Κηφισιά
Holland & Barrett – Κηφισιά

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Last
tip:

Πρόσφατα ήρθε και στην Ελλάδα ένα vegan συμπλήρωμα διατροφής στη Holland & Barrett, το οποίο συνδυάζει κουρκουμίνη και πιπερίνη. Η προσθήκη πιπερίνης στα συμπληρώματα κουρκουμά, είναι απαραίτητη, καθώς συμβάλλει στη μεγαλύτερη απορρόφηση και αποδοτικότερη δράση του κουρκουμά. Φυσικά απευθύνεται σε όλους, αλλά και σε αθλητές, όπου μπορεί να συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη μυϊκή αποκατάσταση.

Με κάθε επίσκεψή σε ένα κατάστημα Holland & Barrett στην Κηφισιά, τη Γλυφάδα και στο The Mall Athens, ή με ένα και μόνο κλικ στο eshop, έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις έναν νέο κόσμο ευεξίας για εσένα και τους αγαπημένους σου!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Holland & Barrett για πάνω από 150 χρονιά είναι ο απολυτός προορισμός ευεξίας στην Ευρώπη. Ειδικεύεται σε βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, υγιεινή διατροφή, συμπληρώματα για αυτούς που αθλούνται, όλα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές. Στην Ελλάδα, εχουν ανοίξει 3 καταστήματα Holland & Barrett στην Κηφισιά, τη Γλυφάδα και στο The Mall Athens, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα.


Πηγή