Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μητέρες εναντίον της μηνιγγίτιδας

Σήμερα ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης από τα κεντρικά της GSK με τον αντιπροσωπευτικό τίτλο Mums Vs Meningitis, η οποία υλοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εκστρατείας, δραστηριοποιείται ένα κίνημα μαμάδων από όλο τον κόσμο, το οποίο συμβάλλει στην προστασία των παιδιών από τη συγκεκριμένη νόσο μέσω ενεργειών ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά της Μηνιγγίτιδας.

Στόχο της εκστρατείας αποτελεί, μέσω μίας ενιαίας και συντονισμένης πρωτοβουλίας, η εδραίωση στο ευρύ κοινό της κρισιμότητας του πρώτου 24ώρου για τη ζωή ενός παιδιού που έχει προσβληθεί από Μηνιγγίτιδα, δεδομένου ότι η νόσος εξελίσσεται ραγδαία.

24 μαμάδες που έζησαν τον εφιάλτη

MvM_Amelia_125_50m_xl_c

Το κίνημα «Mums Vs Meningitis» έλαβε ενεργό δράση όταν 24 μαμάδες συμμετείχαν σε μια φωτογράφιση της φημισμένης φωτογράφου και παγκόσμιας πρέσβειρας κατά της νόσου Anne Geddes, ενώ μοιράστηκαν και τις προσωπικές τους ιστορίες σχετικά με τη Μηνιγγίτιδα, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την υποστήριξή τους.

MvM_Sass_083_61m_xl_c

Στις φωτογραφίες παρουσιάζεται μια ομάδα από 24 μητέρες, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Anne, που έμπρακτα στηρίζουν το κίνημα, σε συνδυασμό με πορτρέτα μαμάδων, των οποίων τα παιδιά έχουν νοσήσει από Μηνιγγίτιδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας στο mumsvsmeningitis.tumblr.com

localStorage.clear();


Πηγή