Νηστεία: Τα πλεονεκτήματά της στον οργανισμό μας

Η περίοδος της νηστείας έχει ξεκινήσει και αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν πάρει την απόφαση να νηστέψουν θα πρέπει να αποκλείσουν από το διατροφολόγιό τους για 40 ημέρες τα ζωικά προϊόντα.

Ο αποκλεισμός ζωικών προϊόντων όμως, όπως εξηγεί και η διατροφολόγος του Mothersblog, Ευσταθία Παπαδά, έχει πολλά οφέλη.

Αποχή από το κρέας

Η αποχή από το κρέας, τα γαλακτοκομικά και τα αβγά μειώνουν κατά πολύ την πρόσληψη κορεσμένου λίπους και χοληστερόλης. Αυτοί είναι οι κύριοι διατροφικοί παράγοντες που συνδέονται με την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο sarakosti.gr

ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τα τρόφιμα που όσο περισσότερο τρώτε τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στη νόσο Πάρκινσον, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη

Η διατροφή έχει σαφείς επιπτώσεις στη συνολική υγεία του οργανισμού, και θα μπορούσε να έχει …

Daily-News.GR