Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ξέρεις πόσο σημαντικά είναι τα κουκούτσια των σταφυλιών για την υγεία σου;

Ξέρεις πόσο σημαντικά είναι τα κουκούτσια των σταφυλιών για την υγεία σου;

Αν και συνήθως τα… φτύνουμε, στην πραγματικότητα περιέχουν σημαντικά συστατικά για την υγεία μας. Για να αναφέρουμε τρία από τα κορυφαία οφέλη τους, το εκχύλισμα των σπόρων των σταφυλιών ευεργετεί τα αγγεία, μειώνει τη φλεγμονή και εμποδίζει την αθηρωμάτωση.

Σπόροι σταφυλιού για καλή καρδιακή κι εγκεφαλική υγεία.

Γνωρίζετε ότι τα κουκούτσια σταφυλιών είναι πλούσια σε ένα είδος φλαβονοειδών που ονομάζονται ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες (OPCs); Τα φλαβονοειδή είναι γνωστά για τα οφέλη τους στην υγεία των αγγείων, της καρδιάς και του εγκεφάλου, καθώς προστατεύουν το εσωτερικό τοίχωμα των αγγείων – το ενδοθήλιο – από φθορές και βλάβες. Επίσης συνεισφέρουν σε:

  • Αύξηση του τόνου των ασυνήθιστα χαλαρών αγγείων
  • Προστασία των τριχοειδών αγγείων από αυξημένη διαπερατότητα
  • Βελτιωμένη οξυγόνωση και θρέψη των ιστών
  • Πρόληψη της βλάβης από ελεύθερες ρίζες μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης
  • Ενίσχυση της απελευθέρωσης κατεχολαμινών και άλλων νευροδιαβιβαστών

Η αντιοξειδωτική φόρμουλα του Beyond Grape Seed ®

Το Beyond Grape Seed ® είναι μια αντιοξειδωτική φόρμουλα, από την εκχύλιση σπόρων  σταφυλιών (OPCs), μύρτιλλα και cranberries, με δράση 20 φορές ισχυρότερη από τη βιταμίνη C και 50 πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε.

Το αποτέλεσμα: Ένα συμπλήρωμα διατροφής που απευθύνεται στην υγεία και την ομορφιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που συνδέονται με: την πρόωρη γήρανση, την οξείδωση της χοληστερόλης που οδηγεί σε αθηρωμάτωση, αγγειακά και κυκλοφορικά προβλήματα και άλλα προβλήματα υγείας.

Αντιγήρανση στο κυκλοφορικό σύστημα

Όσο μεγαλώνουμε τα αγγεία μας γερνούν. Τα OPCs εμποδίζουν τη φθορά των αγγείων, την οξείδωση της χοληστερόλης, και τη δημιουργία φλεγμονής που είναι οι βασικές αιτίες παθογένειας. Προστατεύουν από παθήσεις των αγγείων όπως ευρυαγγείες, κιρσοί και φλεβίτιδα κι ανακουφίζουν από πόνους και οιδήματα. Σε συνδυασμό με τα cranberries και μύρτιλλα του Beyond Grape Seed ® ενισχύουν την αιματική ροή στα μάτια και τον εγκέφαλο. Δρουν αντιθρομβωτικά και, σε αντίθεση με την ασπιρίνη, βοηθούν στην πρόληψη των ελκών και της γαστρεντερικής αιμορραγίας.

Λειτουργεί σα καλλυντικό εκ των έσω

Οι ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες από τα κουκούτσια των σταφυλιών προστατεύουν το κολλαγόνο από την καταστρεπτική δράση των αποσυνθετικών ενζύμων όπως η κολλαγενάση. Αυτή η προστατευτική δράση ενισχύει την πρωτεΐνη του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά του. Τα OPCs βοηθούν στον σχηματισμό και την ενδυνάμωση των γεφυρών υδρογόνου, που συγκρατούν συνεκτικά τα νήματα του κολλαγόνου μεταξύ τους.

Τα OPCs στο Beyond Grape Seed ®υποστηρίζουν την ικανότητα του οργανισμού να διατηρεί και να ενισχύει την υγεία των συνδετικών ιστών και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Δρουν σαν καλλυντικό «από μέσα». Αποτρέπουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, όπως ρυτίδες και δυσχρωμίες. Επίσης λειτουργούν σαν αντηλιακό προστατευτικό φίλτρο ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία.

To Beyond Grape Seed ® είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, άμεσα βιοδιαθέσιμο, κλινικά δοκιμασμένο, ασφαλές για όλους, με άριστα αποτελέσματα.

Προϊόν ΕΟΦ. Παρασκευάζεται στον Καναδά από την FMD  για τη MedMelon, τηλ. 2310 449441, medmelon.gr


Πηγή