Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ολική αναδόμηση σε μαλλιά, νύχια, επιδερμίδα με Florasil

Ολική αναδόμηση σε μαλλιά, νύχια, επιδερμίδα με Florasil

Τι κοινό έχουν τα μαλλιά, η επιδερμίδα, τα νύχια, το σμάλτο των δοντιών, τα ούλα, οι χόνδροι, οι τένοντες, οι μεσοσπονδύλιο δίσκοι, τα τοιχώματα των αγγείων και τα οστά;

Το πυρίτιο!

Τι είναι το πυρίτιο

Είναι ένα ημιμέταλλο που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό μας, ήδη από τη γέννησή μας και είναι το βασικό δομικό συστατικό του κολλαγόνου.

Έτσι αν έχουμε κάποια σημάδια όπως φθαρμένα μαλλιά και νύχια, άτονη επιδερμίδα κ.ά, μπορεί να είναι σημάδια έλλειψης πυριτίου και μπορούν να αναστραφούν με μια απλή συμπλήρωση πυριτίου.

Τι είναι το Florasil®

Το Florasil® προσφέρει στον οργανισμό μας οργανικό πυρίτιο, στην πιο αφομοιώσιμη μορφή του και αναπληρώνει την έλλειψη  πυριτίου που βρίσκουμε σπανίως στις τροφές σε αφομοιώσιμη μορφή. Προέρχεται από το φυτό Εquisetum Arvense, ανοιξιάτικης συγκομιδής ώστε να περιέχει όλα τα φυσικά φλαβονοειδή που συντελούν στη βιοδιαθεσιμότητά του (προσεγγίζει το 100%) και άλλα 30 και πλέον φυσικώς ευρισκόμενα μέταλλα.

Το πυρίτιο είναι απαραίτητο για την απορρόφηση και διατήρηση του ασβεστίου. Το πυρίτιο  στο Florasil είναι απόλυτα ασφαλές και για μακροχρόνια χρήση:

  • Διατηρεί την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας
  • Βοηθά στην ανάπτυξη πυκνών, δυνατών και λαμπερών μαλλιών
  • Βοηθά στη διατήρηση δυνατών και εύκαμπτων νυχιών
  • Βοηθά στη διατήρηση της αδαμαντίνης των δοντιών
  • Βοηθά στη σωστή ανάπτυξη των οστών και τη διατήρηση της φυσιολογικής οστικής δομής
  • Υποστηρικτικό της ορθής και ταχείας επούλωσης καταγμάτων, θλάσεων, τραυματισμένων τενόντων και συνδέσμων
  • Επιβραδύνει τον εκφυλισμό των μεσοσπονδυλίων δίσκων

Παρασκευάζεται στον Καναδά από την FMD (Flora Manufacturing & Distributing). Προϊόν  ΕΟΦ. Αποκλειστική Διανομή: MedMelon, τηλ. 2310 449441, medmelon.gr 


Πηγή