Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

ΟΠΑΠ στη Γειτονιά: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Σε δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να υποβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τα παιδιά στο Δήμο Αθηναίων, μέσω του προγράμματος προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά.

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχει στους γονείς τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν διαγνωστικά check ups στα παιδιά τους, με μια επίσκεψη στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Τεχνόπολη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η κινητή μονάδα «Ιπποκράτης», μέχρι και την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, θα υποδέχεται το κοινό από τις 9:00 έως τις 16:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Για πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-2015510 (εσωτ. 119 – 120) καθημερινά από τις 9:00  έως τις 15:00.

Δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά και ενήλικες

To πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά, το οποίο ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά, υλοποιείται με τη συνδρομή των κατά τόπους Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων.

Τα check ups για τα παιδιά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, γενική παιδιατρική εξέταση, έλεγχο δοντιών και ματιών, καθώς και εξέταση ΩΡΛ.

Για τους ενήλικες, οι παρεχόμενες εξετάσεις περιλαμβάνουν φυσική εξέταση (ακρόαση πνευμόνων, καρδιάς, ψηλάφηση ζωτικών οργάνων, ωτοσκόπηση κ.λπ.), λήψη ζωτικών σημείων (μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σακχάρου και οξυμετρία), οδοντιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους επόμενους σταθμούς του πατήστε εδώ .


Πηγή