Κυριακή , 21 Δεκέμβριος 2025

Ποιον κίνδυνο μειώνετε τρώγοντας γιαούρτι

Το γιαούρτι αποτελεί μια εξαιρετικά θρεπτική τροφή λόγω των συστατικών που περιέχει όπως είναι οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, το ασβέστιο, ο φώσφορος και οι βιταμίνες Α.

Επιπλέον, χάρη στα προβιοτικά που περιέχει, δρα προστατευτικά για το έντερο, ενώ φαίνεται να βοηθάει στην απώλεια βάρους, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, αλλά και στην προστασία από κάποιες μορφές καρκίνου (π.χ. της ουροδόχου κύστης). Ωστόσο το γιαούρτι είναι ικανό να μειώσει έναν κίνδυνο που πολλοί δεν γνωρίζουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr…


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Άπαχο μοσχάρι ή κοτόπουλο για την υγεία του πεπτικού; Ανατρέπει όσα ξέραμε νέα μελέτη

Τα κόκκινα και επεξεργασμένα κρέατα έχουν συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του εντέρου και καρδιακών …

Daily-News.GR