Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Αναθερμάνετε τον γάμο σας με 10 βήματα!

Αναθερμάνετε τον γάμο σας με 10 βήματα!

Τα χρόνια περνάνε σαν νεράκι. Πότε γνωρίσατε τον σύντροφό σας, πότε ερωτευτήκατε, πότε παντρευτήκατε!

Και τώρα, αντί να έχετε την ίδια αγάπη και έρωτα με πριν, νιώθετε κουρασμένοι και μερικές φορές βαριέται ακόμη, ο ένας την παρουσία του άλλου. Αυτό δεν πάει να πει απαραίτητα όμως ότι είστε στα πρόθυρα του διαζυγίου καθώς μπορεί να έχετε συμβιβαστεί και να σας αρέσει κάτι τέτοιο.

Τι γίνεται όμως με το πάθος και τον έρωτα που τη θέση τους παίρνει η συνήθεια και η καθημερινότητα; Εκεί σας έχουμε τη λύση ώστε να γυρίσει το αρχικό πάθος στην σχέση σας που βλέπετε πώς έχει αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο. Αν λοιπόν είστε από τα ζευγάρια, που όταν κοιμούνται τα παιδιά, ο ένας βλέπει τηλεόραση στον καναπέ και ο άλλος χαζεύει στον υπολογιστή ή ο ένας είναι συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι και ο άλλος παίζει διάφορα παιχνίδια στο τάμπλετ, τότε τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν.

1. Στείλτε μηνύματα
Μην σας φαίνεται περίεργο. Όταν το πρωί δουλεύετε στείλτε ένα μήνυμα που θα λέει ότι ανυπομονείτε να βρεθείτε στο σπίτι ή ένα απλό σε αγαπώ και σε σκέφτομαι. Όχι δεν είναι για παιδάκια και ναι θα δείτε ότι θα πάρετε και απάντηση.

2. Βάλτε τα παιδιά νωρίς για ύπνο
Βάλτε τα παιδιά νωρίς για ύπνο. Ανάψτε κεράκια παντού. Φτιάξτε μια ωραία ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας και μόλις γυρίσει από την δουλειά σίγουρα θα είναι μια έκπληξη για εκείνον.

3. Μαγειρέψτε για δύο
Στείλτε τα παιδιά για μια βραδιά στην μαμά σας ή την πεθερά σας και περιποιηθείτε τον άνδρα σας όπως δεν το έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια.

4. Βάλτε τον να διαλέξει εσώρουχα αντί για εσάς
Πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι, αφήστε του το περιθώριο να διαλέξει αντί για εσάς τα εσώρουχά σας. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργη σαν τακτική, αλλά πιστέψτε μας πιάνει.

5. Ζητήστε του να σας τρίψει την πλάτη
Μόλις μπείτε να κάνετε ντουζ, φωνάξτε τον και ζητήστε του να σας τρίψει την πλάτη με το σφουγγάρι. Μετά από αυτό σίγουρα θα σας φωνάξει ο ίδιος στην κρεβατοκάμαρά σας.

6. Κλείστε του ραντεβού
Τηλεφωνήστε του και πείτε του ότι τον περιμένετε σε ένα καφέ ή σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Και οι δυο θα θυμηθείτε την εποχή που κλείνατε ραντεβουδάκια σαν ζευγάρι, πριν τον γάμο σας.

7. Μιλήστε του στο αυτί
Ψιθυρίστε του στο αυτί γλυκόλογα και πράγματα που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον αλλά και τον έρωτα.

8. Χαϊδέψτε τον στο αυτοκίνητο
Όταν οδηγεί κρατήστε του το χέρι όταν αλλάζει ταχύτητες ή χαϊδέψτε του το κεφάλι απαλά. Μπορεί να μην σας το λέει αλλά αυτές είναι κινήσεις που του αρέσουν και ας μην το ζητάει.

9. Κάντε του μασάζ
Χωρίς να σας το ζητήσει και χωρίς κανέναν λόγο. Κάντε του ένα μασάζ για να τον χαλαρώσετε. Και ποιος άνδρας δεν θέλει τα χάδια.

10. Πείτε του Σε αγαπώ
Μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά είναι ουσιαστικό. Το «σ’αγαπώ », είναι ωραίο να το ακούς, ειδικά όταν δεν το έχεις ζητήσει και ειδικά όταν δεν το περιμένεις.

Πηγή: mothersblog.gr