Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
BetterVita.gr: Συμπληρώματα διατροφής απευθείας από τον παραγωγό σε τιμές ΣΟΚ

BetterVita.gr: Συμπληρώματα διατροφής απευθείας από τον παραγωγό σε τιμές ΣΟΚ

Το BetterVita ήρθε στη ζωή μας με ποιοτικά, καινοτόμα και προσιτά σε όλους φυσικά συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά. Αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα/πρατήριο της AMHES – ASTRA MEDICAL HELLAS, της κορυφαίας παραγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα που προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά σε τιμές παραγωγού!

Στο BetterVita κάθε μέρα είναι BlackFriday με μεγάλες προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα!

Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται αποκλειστικά στο BetterVita, παράγονται από 100% φυσικές και φυτικές πρώτες ύλες, απαλλαγμένα από χημικά και βαρέα μέταλλα. Οι πρώτες ύλες είναι από βραβευμένους παραγωγούς, εγκεκριμένους από τον FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) και με νόμιμους ισχυρισμούς σύμφωνα με τον EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).

Στο BetterVita θα βρείτε αποκλειστικά φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα που παράγονται σε ερευνητικά εργαστήρια και χώρους παραγωγής, πιστοποιημένους από τον ΕΟΦ με GΜP, τον ΕΛΣΥΔ με ISO 9001 και 22000, από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και τέλος από την ΔΗΩ για την παραγωγή οργανικών προϊόντων.

Η AMHES, βραβευμένη με τον Χρυσό Ήλιο των SuperBrands, είναι η μοναδική παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα με όλες αυτές τις πιστοποιήσεις ποιότητας, ενώ παράλληλα με τις δικές της μάρκες παρασκευάζει για τρίτους περισσότερα από 15 επώνυμα Brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο BetterVita, το πρατήριο της AMHES θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά υψηλής ποιότητας με αποτελεσματικά και αισθητικά αποτελέσματα. Η πολυετής εμπειρία στην παραγωγή, της επιτρέπει να ξεκλειδώνει το πλήρες δυναμικό των φυσικών συστατικών που χρησιμοποιεί, δημιουργώντας ιδιαίτερα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα που θα βρείτε αποκλειστικά στο BetterVita.

Το μότο του BetterVita είναι «Δεν προσφέρουμε απλώς καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής, αλλά λύσεις με καινοτόμα προϊόντα».

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε ποιοτικά, καινοτόμα φυσικά συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά σε τιμές παραγωγού, προσιτές σε όλους! Με συνεχείς προωθητικές ενέργειες η εταιρία προσπαθεί  να δώσει  πρόσβαση με το ελάχιστο οικονομικό βάρος σε όλους εσάς που αγαπάτε τον αθλητισμό και την ποιοτική/υγιεινή διατροφή.

Μην χάνεται  χρόνο, αν είστε λάτρης των συμπληρωμάτων διατροφής και της υγιεινής ζωής, σίγουρα στο BetterVita.gr θα βρείτε  τον παλιό, καλό σας φίλο που θα σας προσέχει!

Και αν πάλι, δεν το πιστεύετε, μπείτε στην ιστοσελίδα και απλά διαπιστώστε το.

Απολαύστε το, bettervita.gr


Πηγή