Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

DHI, το αποτέλεσμα μετράει… και στη Γαλλία!

Ο ιδρυτής της DHI, Κ. Γιώτης στο πανεπιστήμιο της Λυών.

Μια ακόμη κορυφαία διάλεξη για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης έδωσε την Παρασκευή 18 Μαρτίου, ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group κ. Κωνσταντίνος Π. Γιώτης.

Η διάλεξη του ιδρυτή της DHI, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του online εκπαιδευτικού σεμιναρίου του Γαλλικού πανεπιστημίου “Université Claude Bernard Lyon 1” με τίτλο: “Hair Restoration Course”. Απευθυνόμενος σε ακροατήριο ιατρών και σπουδαστών, ο κ. Γιώτης παρουσίασε το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της DHI “Virtual Reality Learning Training”, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών, απευθείας από την DHI Αθήνας, αλλά και να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στο πεδίο της αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παγκόσμιος
ηγέτης στη Διάγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία
των παθήσεων του τριχωτού, το DHI Global
Medical Group έχει συνάψει κορυφαίες συνεργασίες
με δημόσια πανεπιστήμια της Ευρώπης
και η ιατρική του ομάδα, συμβάλλει ενεργά
στα ακαδημαϊκά μαθήματα και σεμινάρια.

Ο ιδρυτής της DHI, Κ. Γιώτης, γνωστός και ως «ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο της μεταμόσχευσης μαλλιών», έχει βραβευθεί για το έργο του στον τομέα της θεραπείας της τριχόπτωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του συγκαταλέγεται μεταξύ των επτά κορυφαίων μεταρρυθμιστών στον χώρο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.


Πηγή