Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Mπορεί ένα στενάχωρο video να μας δώσει ελπίδα και αισιοδοξία; Δείτε και θα καταλάβετε

Mπορεί ένα στενάχωρο video να μας δώσει ελπίδα και αισιοδοξία; Δείτε και θα καταλάβετε

Δεν είναι λάθος ούτε το κάνετε μόνο εσείς: Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας παίρνουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας ως δεδομένα, όπως την υγεία, το αύριο, ακόμα και κάποιους ανθρώπους. Το αισιόδοξο σενάριο, θέλει αυτά τα πολύ απλά και καθημερινά αγαθά, όντως να είναι δεδομένα. Το απαισιόδοξο δυστυχώς, θέλει να χάνουμε κάποια, μόνο και μόνο για να τα εκτιμήσουμε.

Όπως ακριβώς συνέβη και με ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο σχεδίαζε να παντρευτεί μία από αυτές τις ημέρες. Ο Solomon και η Jennifer λοιπόν, αφού αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο πριν, άρχισαν να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον. Δυστυχώς, η μοίρα έφερε τα πράγματα διαφορετικά, καθώς ο Solomon διεγνώσθη με καρκίνο στο συκώτι τον περασμένο Δεκέμβριο και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του, καθώς οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι η ασθένειά του εξελισσόταν με γρήγορους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μην είναι καν σίγουροι αν θα ήταν ζωντανός μέχρι την ημερομηνία του γάμου του. Με τα δεδομένα αυτά, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί νωρίτερα, στην τελετή των ονείρων τους όπως τη χαρακτήρισαν, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι, κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 50.000 δολαρίων, προκειμένου η μέρα αυτή να τους μείνει αξέχαστη.

Ο Solomon τελικά, πέθανε πριν λίγες μέρες, ενώ η κηδεία του έγινε μόλις χθες. Βλέποντας όμως το video του γάμου, νιώσαμε ίσως περισσότερη αισιοδοξία και συγκίνηση από θλίψη, μιας και αποτελεί ένα σπουδαίο μάθημα, αφενός να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και να το εκτιμάμε κάθε μέρα που περνά, και αφετέρου να ζούμε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

 

 

Πηγή: queen.gr