Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πόνος στα ούλα: Απομακρύνετέ τον με 2 απλές και φυσικές συνταγές!

Έρχεται το Σαββατοκύριακο που όλοι περιμέναμε! Ξυπνάτε και έχετε όλη την καλή διάθεση να περάσετε δύο υπέροχες ημέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όλα αλλάζουν όμως, όταν καταλαβαίνετε πώς τελικά θα τις περάσετε με φριχτούς πόνους στα ούλα και κλεισμένες στο σπίτι. Είναι άτιμο πράγμα ο πόνος και ο συγκεκριμένος ακόμη περισσότερο. Δεν μπορείτε να φάτε, να πιείτε και μερικές φορές ούτε να… μιλήσετε. Το πρόγραμμά σας «γκρεμίστηκε», μέχρι να έρθει η Δευτέρα και να επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας.

Μην στεναχωριέστε, αφού βρήκαμε για εσάς 2 πολύ απλές φυσικές συνταγές που θα σας ανακουφίσουν από αυτόν τον ανεπιθύμητο πόνο μέχρι την να κάτσετε στην καρέκλα του… ειδικού. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε τα παρακάτω διαλύματα και να ανακουφιστείτε σε χρόνο… dt!

Θαλασσινό αλάτι

Θα χρειαστείτε: 125 ml. ζεστό νερό
½ κ.γ θαλασσινό αλάτι

Hot-Water-And-Salt

Εκτέλεση: Ρίχνετε μέσα στο ζεστό νερό την ποσότητα του αλατιού που σας αναφέραμε και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί και το αλάτι διαλυθεί, κάνετε πλύσεις μέχρι να τελειώσει. Μπορείτε να κάνετε όσες θέλετε μέσα στην ημέρα για να ανακουφιστείτε. Μυστικό της γιαγιάς που φυσικά μένει ανέγγιχτο στο χρόνο.

Φασκόμηλο

Φτιάχνετε το γνωστό και κλασσικό ρόφημα και κάνετε μερικές πλύσεις για να ανακουφίσετε τον πόνο. Το φασκόμηλο είναι γνωστό για τις αντισηπτικές του ιδιότητες και μπορεί να ανακουφίσει στο άψε σβήσε τον πόνο σας. Μια άλλη επιλογή είναι να εμποτίσετε ένα μικρό βαμβάκι και να το ακουμπήσετε για μερικά λεπτά πάνω στα ούλα σας(ή σε κάποιο δόντι που ίσως σας ενοχλεί).

Και φυσικά μην ξεχάσετε να κλείσετε επειγόντως ραντεβού στον οδοντίατρό σας. Η αναβολή μόνο καλό δε θα σας κάνει!

 

Πηγή: queen.gr