Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Sparkling Days, λάμψη πριν τις γιορτές

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, η ανάγκη μας για φρέσκια, ξεκούραστη και υγιή επιδερμίδα μεγαλώνει!

Η επιθυμία μας – να ‘μαστε όμορφες, περιποιημένες, με δέρμα που λάμπει χωρίς ρυτίδες και κηλίδες- αυξάνει! Όλες χρειαζόμαστε ειδική φροντίδα, κατάλληλα προϊόντα, θεραπείες και κυρίως την επιστημονική επίβλεψη ειδικών, που θα μας προτείνουν ασφαλείς θεραπευτικές διαδικασίες και εγγυημένα αποτελέσματα.

Πρώτα και πάντα εμπιστευόμαστε το δερματολόγο μας, που θα εξετάσει το δέρμα μας και θα προτείνει συγκεκριμένες θεραπείες λάμψης και βαθιάς ενυδάτωσης της επιδερμίδας μας. Ρωτήσαμε την ειδικό του δέρματος, τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη με μακρόχρονη εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία για το πως θα κάνουμε το δέρμα μας να λάμψει, λίγο πριν τις γιορτές και την αλλαγή του έτους.

Η Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη, προτείνει τις ακόλουθες θεραπείες λάμψης:

  • «Diamonds – Micro Dermabration. H θεραπεία της δερμοαπόξεσης είναι μια ασφαλής, μη-χειρουργική, μη-χημική μέθοδος που εξασφαλίζει τη μηχανική αποφλοίωση του δέρματος, δηλαδή την ήπια αφαίρεση του επιφανειακού στρώματος της επιδερμίδας με φυσικά διαμάντια. Η δερμοαπόξεση επιφέρει γενική αναζωογόνηση της φυσικής ζωής του δέρματος χαρίζοντάς μας, άμεσα, μια φωτεινή, βελούδινη, ελαστική επιδερμίδα.
  • Fractional Laser. Πρόκειται για μια σύγχρονη και καινοτόμο θεραπεία ανάπλασης και αναδόμησης του κολλαγόνου στο δέρμα μας, που δρα τόσο στην επιφάνεια, όσο και στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας μας , έτσι ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα (περίπου μία εβδομάδα), να την αισθανθούμε λεία, φρέσκια και νεανική με απάλυνση των λεπτών ρυτίδων και των γραμμών κούρασης.
  • Jobre – mesoporation- elstroporation. Πρόκειται για μια συσκευή διείσδυσης των ουσιών μεσοθεραπείας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματός μας (πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια και σώμα). Με το Jobre επιτυγχάνουμε αναζωογόνηση και βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, πρόληψη και  αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων και γραμμών.
  • PLEXR. TO PLEXR, βασιζόμενο στην 4η κατάσταση της ύλης – το πλάσμα, είναι μια μικροχειρουργική συσκευή με την οποία ο δερματολόγος αυξάνει επιλεκτικά τη θερμοκρασία σε συγκεκριμένη ζώνη, δημιουργώντας εξάτμιση των δερματικών ιστών χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες. Ουσιαστικά μιλάμε για βλεφαροπλαστική, mini lifting χωρίς τομές και χωρίς ράμματα.
  • Νήματα PDO. Πρόκειται για μία δημοφιλή και ασφαλή μέθοδο με βασικό χαρακτηριστικό τη χρήση νημάτων, που εισάγονται στο δέρμα χωρίς τομές, με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα, που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου. Με τον ανεπαίσθητο αυτό τραυματισμό, ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ανάπλασης και κολλαγογένεσης, που με τη σειρά τους οδηγούν σε ένα lifting επιδερμίδας, τόνωσης του δέρματος και θεραπείας των ρυτίδων.

Τις θεραπείες λάμψης μπορεί κανείς να τις δοκιμάσει όλο το Δεκέμβριο στο ιατρείο της  Dr. Ειρήνης Δ. Λαγογιάννη στη Γλυφάδα (Φοίβης 46, 210 8985811).

Η Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη είναι:

  • Διδάκτωρ Μsc, Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός»
  • Μέλος Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολόγων -Αφροδισιολόγων
  • Μέλος CAMIG
  • Μετεκπαιδευθείσα στο Denver, Colorado, των ΗΠΑ.

Πληροφορίες

dermatologos-glyfada.gr

facebook

EiriniLagogianni

localStorage.clear();


Πηγή