Ολόγυμνη στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου πρώην πρωταθλήτρια (photos)

Μετά τη Σαντορίνη, βρέθηκε στη Ζάκυνθο και με τις πόζες της στο Instagram κάνει την καλύτερη… διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό!

Το 2018 σε ηλικία 26 ετών αποφάσισε να αφήσει την ενεργό δράση στην ποδηλασία, στην οποία είχε αρκετές διακρίσεις μέχρι τότε, και να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου και… influencer στο Instagram. Η «στροφή» που έκανε στην καριέρα της, αποδείχθηκε πως ήταν καλύτερη από τις στροφές που έκανε με το ποδήλατο αφού πολύ γρήγορα ξεπέρασε το 1.000.000 follower και τώρα έχει φτάσει στο 1,6 εκατ. ακολούθους!

Μιλάμε για τη Σλοβάκα Λουσία Γιαβορτσέκοβα που έχει… σαρώσει το διαδίκτυο με όσα ανεβάζει καθημερινά στο προφίλ της στο Instagram. Ειδικότερα οι φωτογραφίες της από τις διακοπές που κάνει στην Ελλάδα, μετά το τέλος της καραντίνας λόγω κορονοϊού, έχουν προκαλέσει… καύσωνα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η 28χρονη καλλονή ποζάρει ολόγυμνη και ξεσηκώνει τα πλήθη.

Το έκανε πριν από μερικές ημέρες μέσα σε μια πισίνα στη Σαντορίνη με φόντο τη μαγευτική θέα του κυκλαδίτικου νησιού, ενώ πριν από μερικά 24ωρα ήρθε και η φωτογραφία της από το «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο για να μας… αποτελειώσει. Η Λουσία Γιαβορτσέκοβα πόζαρε ολόγυμνη στην πασίγνωστη παραλία και η εικόνα έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία… Δείτε περισσότερα στο photostory που ακολουθεί…


Πηγή