Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 4 βήματα για να της προσφέρεις τον καλύτερο και πιο γρήγορο οργασμό της ζωής της!

Ως γνωστόν ο στόχος του σεξ είναι ο οργασμός, κάτι που για τους άντρες είναι αρκετά εύκολο, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και για τις γυναίκες.

Αν είσαι από εκείνα τα αγόρια τα σωστά τα παλιακά, σίγουρα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο για τη δική σου ευχαρίστηση και σίγουρα βασική προτεραιότητα είναι η δική της. Αρχικά να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο και στη συνέχεια να σου δώσουμε κάποια απλά αλλά πολύ βασικά βήματα, για να της δώσεις τον καλύτερο οργασμό ever! Α, και μέσα σε 15 λεπτά.

1. Επειδή στην προκειμένη ο χρόνος είναι χρήμα, και επειδή δεν έχεις και πολλή ώρα μπροστά σου, αφιέρωσε τρία λεπτάκια στα φιλιά, αλλά φρόντισε να μην κάνεις ξεπέτα γιατί το αποτέλεσμα δε θα είναι καθόλου καλό. Γενικά φίλησέ τη εκεί που ξέρεις ότι της αρέσει, αν δεν ξέρεις μπορείς να την ρωτήσεις, εκτός φυσικά από τα χείλη – εντάξει το θεωρούμε δεδομένο -. Μία παράκληση μόνο: Μην κάνεις σαν θεριό ανήμερο, γιατί μπορεί να την τρομάξεις. Και καλά να την τρομάξεις. Αν την κάνεις να γελάσει δε θα σου στοιχίσει; Εμείς για σένα το λέμε βρε.

2. Και επειδή καλό το στόμα αλλά η φύση σου έδωσε τα χέρια για κάποιο λόγο, στην προκειμένη ο λόγος είναι να την αγγίξεις, καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιήσεις και όχι με τσιγκουνιά παρακαλώ. Χάιδεψέ τη, κάντης και ένα ωραίο μασάζ, δώσε και λίγο βάση στα δάχτυλά σου – δε θα στα λέμε όλα εμείς – και σύντομα θα δεις αλλαγή στην… έκφραση του προσώπου της. Σε περίπτωση που είσαι κάπως πιο… μερακλής, βάλε και λίγο λιπαντικό στη φάση. Βασικά είσαι δεν είσαι, βάλε. Κάνει θαύματα.

ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Όπως καταλαβαίνεις, τα λεπτά σιγά σιγά περνούν, οπότε ήρθε η ώρα για το στοματικό. Σε περίπτωση που δεν κάνεις, σου απαγορεύουμε να συνεχίσεις να διαβάζεις το θέμα γιατί θίγεις το γυναικείο φύλο. Διαφορετικά, κατέβα εκεί κάτω και δώστα όλα. Και μη νομίζεις, ούτε 5 λεπτάκια δε θα σου πάρει. Έχεις να κάνεις κι άλλα.

4. Και αφού της έχεις κάνει ένα ωραίο στοματικό – γιατί θα είναι ωραίο – ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, και επειδή πάντα ο χρόνος πιέζει, η στάση που επιτρέπει στη γυναίκα να έρθει σε οργασμό σε λιγότερο χρόνο, είναι το ιεραποστολικό – στη σκάσαμε -. Φυσικά όταν λέμε ιεραποστολικό, αναφερόμαστε σε όλες τις πιθανές παραλλαγές του. Οπότε, και μιας και έχεις λίγα λεπτά στη διάθεσή σου, πιάσε δουλίτσα και δείξτης ποιος φοράει τα παντελόνια anyway. Εντάξει αν βγεις εκτός χρόνου κανά λεπτάκι, δε χάλασε κι ο κόσμος, αλλά κάτι μας λέει ότι η ολοκλήρωση θα έρθει πάνω στο 15λεπτο. Οπότε και μιας και τελείωσε η κοπελιά, μπορείς να επιστρέψεις στο γραφείο. Είσαι ο απόλυτος εραστής έτσι;


Πηγή