Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 5 σημάδια που δείχνουν πως είσαι εθισμένος στις ακατάλληλες ταινίες!

Κολλημένος στον υπολογιστή σου κάθε βράδυ;

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από τις πορνό παραγωγές του internet; Προτιμάς τη μοναξιά του σπιτιού σου από το να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου;

Αυτά και άλλα 5 σημάδια αποκαλύπτουν ότι το έχεις παρακάνει με τις αισθησιακές ταινίες που βλέπεις…

Έχεις χαθεί από τις παρέες σου και από το κορίτσι σου! Θυμάσαι τότε που τα βράδια ήθελες να τα περνάς με τα παιδιά για ποτάκι ή με την κοπέλα σου αγκαλιά στο σπίτι; Τελευταία αυτό έχει αλλάξει καθώς αποφεύγεις τις κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές για να γυρίσεις σπίτι και να ανοίξεις υπολογιστή. Αν ο χρόνος μόνος σου έχει αυξηθεί τότε είναι το πρώτο σημάδι του εθισμού σου.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Ξαφνικά έγινες συναισθηματικά απόμακρος από τη σύντροφό σου. Αυτό το στοιχείο μάλιστα φαίνεται ακόμα πιο έντονα στις ερωτικές επαφές μαζί της.  Είσαι μαζί της, κάνετε σεξ, αλλά δείχνεις πνευματικά απών. Το αποτέλεσμα είναι να μην την ικανοποιείς όπως παλιά και εσύ δεν το έχεις ούτε καταλάβει.

Έχεις γίνει εξαιρετικά επικριτικός με το σώμα και την εμφάνιση της συντρόφου σου. Ας μην κρυβόμαστε. Τα σώματα των κοριτσιών που βλέπεις στην οθόνη σου δεν συγκρίνονται με το κορίτσι σου που δεν έχει κάνει πλαστικές και δεν έχει personal trainer!  Όση περισσότερη ώρα περνάς βλέποντας ταινίες πορνό τόσο περισσότερο θα τη συγκρίνεις με ηθοποιούς και μοντέλα. Σύγκριση άδικη και άνιση!

Η διάθεση σου για σεξ έχει πάρει την κάτω βόλτα. Το ότι κάνεις σεξ είναι αποτέλεσμα πάντα δικής της πρωτοβουλίας και παράλληλα οι επιδόσεις σου είναι πεσμένες. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνεις πολλά για τη δική της ικανοποίηση ενώ και το δικό σου επίπεδο διέγερσης είναι πεσμένο σε σχέση με το παρελθόν.

Άλλαξαν τα «θέλω» σου στο σεξ. Στις αρχές της σχέσης σου με την τωρινή σύντροφό σου η σεξουαλική σας ζωή ήταν συμβατή. Εσύ πλέον όμως είσαι άλλος άνθρωπος. Θέλεις να δοκιμάζεις συνεχώς νέα και πολλές φορές ασυνήθιστα πράγματα, τα οποία φέρνουν την παρτενέρ σου σε αμηχανία. Όταν κάνετε σεξ μιλάς και φέρεσαι διαφορετικά. Είσαι πιο άγριος και βασικά έχεις αφαιρέσει  κάθε συναίσθημα από τις επαφές σου.


Πηγή